Strange Love

Засіб з дуже якісних компонентів

Засіб з дуже якісних компонентів

Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum складається ж трьох відсіків з різними діючими речованими. Варто сказати, що виробник обрав справді перевірені компоненти: вітамін С, ніацинамід, гіалуронову та ферулову кислоти. До того є вітамін С у складі не простий та дешевий, виробник подбав про стабільність формули, тому інгредієнти не будуть так окислюватися та не втратять своїх властивостей.

Засіб з дуже якісних компонентів

Такої кількості засобу як у семплі замало для того, щоб продемонструвати якісь вражаючі результати. Проте цього достатньо, аби отримати враження від продукту. І вони у мене приємні. Концентрат має білий відтінок та приємний аромат. Легко розприділяється шкірою. Такої кількості засобу, як на фото, мені вистачило, аби покриття усе обличчя. Концентрат залишає на шкірі приємне відчуття зволоження, проте немає липкості чи жирності. Засіб стане хорошою базою під тональний чи під сонцезахист зранку.

Її вартість - близько 3-4 тисяч гривень. Я не готова віддавати такі кошти, але опираюся лише на власний сімейний бюджет та бачення догляду. Тим, хто готовий витратити ці кошти, концентрат рекомендую: у ньому перевірені активні діючі речовини, які точно покращать стан вашої шкіри під час регулярного використання.