Тонік для звол оження та сяяння glow від Natureal
2-3 пшики і ти засяяєш, крихітко 💙 Або тонік, за використання якого шкіра скаже дякую. Розберемо мультифуункціональний засіб
А ви уже бачили, що на Makeup з’явився бренд Natureal?
Це український бренд натуральної косметики. Вони використовують натуральні інгредієнти, ефективність яких доведена науково 🤓
Крім того, д изайн засобів Natureal мега-естетичний, а в асортименті представлено міні версії, що таааак зручно для ознайомлення та подорожей.
Для себе я обрала тонік для зволоження а сяяння шкіри ✨ Наразі зволоження для мене особливо важливе, бо значну увагу придаю відновленню.
Отож перейду до детальнішого огляду тоніка. Поділюся відео 🥰
Пакування і дизайн.
Розповідаючи про цей засіб та бренд загалом хочеться наголошувати і звертати увагу на кожну деталь, адже Natureal надає цьому особливого значення 🙌🏻
Коробка з тонером була у маленькому і надзвичайно милому через цей розмір пакетику.
Флакон ховався за картонною коробкою, яка має зривну лінію по кругу.
Тара виготовлена з приємного на дотик пластику, має плоскі і широкі грані.
Тонер має дозатор у форматі спрею.
Особисто для мене це перший тонік з таким розпилювачем, що завжди вважала зручним форматом.
Розпилює дуже широко та дрібно, що і помітно на відео.
Особливості тоніка. Його секрет
Так-так, красуні. Насправді це не просто тонік, а засіб 3 в 1.
Адже цей тонік можна використовувати у 3 способи:
✨ як тонізування - шляхом розпилення безпосередньо на обличчя або на ватний диск і тоді уже на обличчя
✨ як сироватку - розпорошити і вбиваючими рухами розподілити
✨ як маску - розпилити на одноразову тканинну основу, нанести на обличчя і залишити на 5-15 хв
Особисто я пробувала наносити лише першими двома способами і результат подобається. Але як сподобалось найбільше розповім нижче.
Основними активними компонентами тоніка є комбуча, амінокислоти, цинк і магній РСА, пребіотики.
Усі компоненти є органічними, сертифікат ECOCERT/COSMOS.
Особливості формули:
❌ без sls/sles
❌ без парабенів
❌ без спирту
✅ водяниста текстура
✅ з гліцерином
Обіцянки по функціоналу:
☝🏻 від набряків
☝🏻 відновлення рН балансу
☝🏻 від почервонінь
☝🏻 заспокоєння
☝🏻 глибоке зволоження
Підходить для всіх типів шкіри.
Виробник представляє два об’єми: 60 мл та 120 мл.
У мене 60 мл, чого цілком достатньо для ознайомлення. Також не займає багато місця, тож братиму у дорогу.
Ціна 380 грн та 690 грн відповідно до вказаного вище об’єму.
Консистенція тоніка водичкова. Безбарвна і рідка. Однорідна.
Аромат ледь відчутний і схожий на усі інші, притаманні косметиці з цинком у складі. Не дратує і на обличчі не відчувається.
Мої способи використання. Який найкращий? Загальні враження
Для того, щоб якомога краще зрозуміти тонік, я використовувала його щодня двічі: зранку і ввечері, після етапу очищення шкіри.
Наносила тонік:
а) Розпилюючи на обличчя напряму з флакону.
Для цього мені вистачало 3 натиска на дозатор.
б) Наносила на руки, а тоді уже на обличчя, похлопуючи.
в) Розпилювала на ватний диск (також треба було більше натисків на дозатор) і ним протирала обличчя.
г) Розпилювала на обличчя або наносила руками у більшій кількості, нашаровуючи (замість сироватки).
І найбільше мені сподобався метод в).
Саме протираючи обличчя ватним диском, змоченим у тоніку, я отримувала бажане сяйво. Точніше воно було найпотужніше, чого не отримувала від інших методів нанесення.
Тонік гарно зволожує шкіру, вирівнює рН після вмивання, дійсно частково знімає набряків.
Єдине - не помітила від нього ефекту зняття почервоніння. Так як у мене чутлива шкіра, я часто стикаюся з почервонінням після вмивання. Тоніку не завжди було під силу зняти таке почервоніння, з цим уже справлявся крем.
На обличчі тонік відчувається дуже приємно, адже він абсолютно невагомий, не липкий, не залишає плівку. Завдяки водянистій текстурі легко і швидко поглинається шкірою. Ідеально заспокоює шкіру після вмивання, вирівнює рівень рН, підготовлює до наступних етапів догляду. Однак у моменти, коли я страждала сильною сухістю такого зволоження мудл трішки недостатньо. Проте з вирівнюванням рН і підготовкою шкіру до нанесення сироватки, крему тонік завжди справляється на відмінно.
Загалом тонік для зволоження та сяяння glow від Natureal мені сподобався. З ним моя шкіра м‘яка, бархатиста на дотик, зволожена, сяюча. А брати у руки флакон щоразу так приємно, він тішить око і приносить естетичне задоволення 💙 Тому у подальшому планую познайомитися з іншими продуктами бренду) Особливо хочеться спробувати тревел-набір.
Коментарі (0)