Оксана Князєва

Genabelle PDRN Rejuvenating Cream

Genabelle PDRN Rejuvenating Cream

Цей крем є відмінним зволожуючим засобом, текстура в нього густенька але легка водночас. Він не жирний і не липкий,легко розподіляється по шкірі.

Добре підійде для сухої та комбінованої,чутливої шкіри.

Аромат дуже приємний ,квітковий ,не нав’язливий ,відчувається тільки при нанесенні.

В мене міні версія кремчику 7мл ,користуюсь ним вже тиждень,розхід невеликий ,тож думаю мені його вистачить ще на тиждень.

Взагалі ,я перепробувала багато зволожуючих кремів,саме в тревел форматі, це дуже зручно щоб ознайомитись з новим засобом і зрозуміти підходить він тобі чи ні.

Genabelle PDRN Rejuvenating Cream

PDRN Полінуклеотиди здатні стимулювати регенерацію клітин,відновлювати шкіру ,ефективно заспокоюють та омолоджують шкіру, роблячи її більш здоровою ,значно підвищують еластичність, гладкість та яскравість шкіри

Олія примули енотери багата лінолевою кислотою та гамма-ліноленовою кислотою. Посилює бар'єрні властивості та сприяє захисту шкіри від втрати вологи. Підходить для догляду за чутливою та сухою шкірою.

Гліцерин -зволоження, підвищення еластичності шкіри;

Аргінін -амінокислота ,для захисту шкіри від вільних радикалів, підвищення гідратації шкіри та збільшення вироблення колагену.

Ніацинамід регулює вироблення себуму, знезаражує, протизапальну дію, підвищує імунітет шкіри, запобігає запаленню, звужує пори і матує.

Гіалуронова кислота надає шкірі глибоке зволоження.

Центелла азіатська має регенеруючу дію, сприяє загоєнню пошкоджень, підвищує рівень зволоження, заспокоює, знімає запалення та ознаки чутливості шкіри.

Керамід надає шкірі пружності та утримує вологу, відновлює мікробіому.

Також у складі присутній бджолиний віск і з одного боку він глибоко живить шкіру вітамінами та жирними кислотами та сприяє збереженню вологи ,робить шкіру матовою і наче оксамитовою на дотик ,але з іншого бджолиний віск у складі мене трошки бентежить.

Я знаю,що вчені вже давно спростували те що бджолиний віск забиває пори ,і йде з низьким комедогенним показником ,але і не з нульовим.

В мене ніяких подразнень та висипів не викликав ,але те що не комедогенне для одного може бути комедогенно для іншого.

Можливо його в складі дуже в маленький процент ,але все ж таки,краще тим хто хвилюється цією проблемою ,раджу спочатку придбати таку мініатюрку крему щоб зрозуміти який ефект буде саме на вашій шкірі.

Особисто мені подобається, як почувається моя шкіра після нього ,вона дійсно наче оксамитова на дотик ,ніжна та наповнена,він дає дуже приємне відчуття зволоження і трохи ліфтинг ефекту.

Крем ідеально підходить для мого комбінованого типу шкіри: жирна Т-зона ,U-зона суха .

І мені подобається що крем добре зволожує і живить шкіру, при цьому не жирнить. Моя шкіра стала гладкішою, підтягнутою,з ним мімічні зморшки менш помітні.

Крем підходить як база під макіяж ,на нього добре лягають тональні засоби, шкіра з ним дихає ,немає дискомфорту та відчуття парникового ефекту.

Якщо ви придбаєтьте і скористаєтеся цим кремом, ви зрозумієте, що маєте справу з чимось особливим,бо відчуття після нього справді дуже класні.

Я б порекомендувала цей продукт тим, хто шукає недорогий та зволожуючий анти ейдж крем. Це хороший ціновий діапазон за якісний засіб, тому вважаю ціну повністю адекватною. Однозначно в майбутньому придбаю собі повний розмір❤️