Annet🦄

Свіжі косметичні закупи

Свіжі косметичні закупи
Свіжі косметичні закупи

Така вже в нас природа, що весь час хочеться:

а) повертатись до вдалих продуктів

б) постійно шукати щось новеньке

І ось це замовлення стало саме таким компромісом. Один продукт - всім вам дуже добре відомий і в нього більше хейтерів, ніж прихильниць - це кислотний пілінг для обличчя AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution від The Ordinary. Не можу сказати, що я йому пробачила всі ті неприємні відчуття, які доводилося терпіти перші пару хвилин, проте гарний вигляд шкіри на ранок і очищені пори все ж таки того варті. Тому даю пілінгу другий шанс.

До бренду Celimax я пригладаюся вже півроку і гарні відгуки надихнули на покупку цієї пінки для вмивання Celimax Relief Madecica pH Balancing Foam. Мені дуже хочеться знайти аналог гелю для вмивання із низьким Ph від COSRX, але без того аромату, бо він страшно надоїв мені за 2 роки. Скоро поділюся враженнями.

Третій продукт - сонцезахист і це справжня авантюра, тому що якихось конструктивних відгуків на нього я не знайшла. Ну що ж доведеться бути одною з перших. Отже, Nacific - Sun Essence UV Protection SPF50+PA++++ - Зволожувальна сонцезахисна есенція для обличчя зроблена в Кореї і я вже апріорі чекаю, що вона буде якісною. Виробник запевняє, що продукт містить хімічні фільтри SPF50/PA++++ та численні рослинні екстракти, серед яких заспокійливий екстракт календули, освітлювальний ніацинамід та аденозин, який проявляє антивікові властивості. Але тільки погляньте на це оформлення. Дуже красива пляшечка💖

🎁 Як вам мої покупочки? Щось зацікавило?