Ya Yana

Як і куди наносити рум’яна?

Як і куди наносити рум’яна?
Як і куди наносити рум’яна?

Ви точно помітили, що рум’яна увірвалися в тренди і надійно там закріпилися. Можна забути нанести скульптор, не підкреслювати вилиці, якщо на те нема часу, але рум’янець додати точно треба.

Це дуже крутий прийом, який одразу ж освіжає обличчя, дає якусь грайливість, а і в цілому додає «життя». Таким блідим поганкам, як я (цитата моєї матусі) рум’яна просто необхідні.

Скажу одразу, я за творчість і за те, щоб наносити рум’яна так, як хоче твоя душа. Але є одна загальна схемка, яка личить просто всім. Радила її подругам не раз і завжди спрацьовувало.

Як і куди наносити рум’яна?

Я користуюся кремовими та пудровими і вони однаково мені подобаються. Але існує нюанс, який варто враховувати.

Кремові рум’яна варто наносити на тональний крем і перед нанесенням пудри.

Сухі ж рум’яна варто нанести після пудри, щоб вона не вкрала їхню пігментацію.

Та сама схема, яка на моєму досвіді ще не давала маху. Раджу спробувати саме так.

1. Знаходимо виступаючі зони у верхній частині щічок і лишаємо там три цяточки. Або дві, тоді рум’янець буде не таким інтенсивним. Розтушовуємо рухом пензлика від крил носика до скронь.

2. Дрібну цяточку посередині носа розтушовуємо в різні боки, дещо спускаючи продукт на бокові стінки.

3. Ставимо по одній цяточці рум’ян на повіках так, як показано на фото. Розтушовуємо. Можна взяти дрібніший пензлик, але великим виходить більш хаотично та природно, тому я обираю його.

4. Милуємося собою у дзеркалі.

З пудровими рум’янами та сама історія, але одразу ведемо по заданим лініям пензликом.

  • Рум’яна — це не лише про щоки. Сьогодні ними коригують риси обличчя, як скульптором. Тому, завівши рум’янець трохи на лоба, по лінії скронь, але вище них, ви зможете візуально видовжити обличчя.

  • Так, далеко не усі схеми нанесення будуть личити. Я завжди наносила рум’яна інтуїтивно, поки не побачила у дзеркалі те, що подобається. Тому експериментуйте.

  • Додавання рум’ян в макіяж — це ще й чудовий спосіб «вписати» яскраву помаду. Знаєте, інколи такі помади виглядають «занадто». Особисто я часто малюю їх перед дзеркалом і перед самісіньким виходом з дому стираю. Але, якщо додати рум’яна, що схожі за тоном на обраний вами продукт для губ, то вийде досить гармонійно.

O’BAYS Cheeks Soft Blush — ідеальні перші рум’яна. З ними дуже важко переборщити. А ще вони чудово розтушовуються і лягають на шкіру як при нанесенні пензликом, так і сухим спонжем.

NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Matte Blush у відтінку TOTALLY CHILL — ідеально дублюють мій природний рум’янець і мають вражаючу стійкість. https://club.makeup.com.ua/post/22131/

LAMEL Make Up BB Blush — взяла на літо і не шкодую. Соковиті, яскраві, чудово розтушовуються. https://club.makeup.com.ua/post/37075/

А як часто ви користуєтеся рум’янами? Які улюблені? Поділіться в коментарях)