Anna_feerie

Натуральний бальзам для губ від британського бренду Lush

Натуральний бальзам для губ від британського бренду Lush
Натуральний бальзам для губ від британського бренду Lush

Сьогодні хочу поділитись з вами одним зі своїх давніх фаворитів по догляду за шкірою губ - Бальзамом Lip Service від Lush🥰.

Lush - це британський бренд натуральної косметики ручної роботи. У виробництві використовуються натуральні інгредієнти, продукція не тестується на тваринах, а головне - робиться вручну! До речі, раніше на баночках, які я купувала в Києві, був мультяшний портрет та ім'я спеціаліста, що створив саме цю конкретну баночку засобу)).

Натуральний бальзам для губ від британського бренду Lush
Натуральний бальзам для губ від британського бренду Lush

А ще візітівкою бренду є аромати. Ні, не так - АРОМАТИ!))) Адже, якщо ви колись проходили в торговому центрі повз куточок Lush, то не могли не відчути ці карколомні парфумовані композиції, які окутують не тільки сам магазин, але й сусідні).

Звісно, не всім таке подобається, але особисто я обожнюю запахи Lush😁. Крім віддушок, бренд приваблює мене натуральністю інгредієнтів та екологічним підходом: вони почали використовувати перероблювані упакування ще тоді, коли це не було мейнстрімом.

Знаю, що на батьківщині бренду та в інших країнах (у нас чомусь такого не було) - діяла акція по заміні 5 пустих баночок на 1 повну. Дуже класна ініціатива, як на мене💙. Крім цього, багато позицій (мило, шампуні, бомбочки для ванн та ін.) продаються взагалі без упакувань. Додамо сюди той факт, що тверді формати економлять воду - тож підхід доволі раціональний.

Але давайте перейдемо власне до бальзаму: він міститься у металевій коробочці, вага 12 г, вартість близько 360 грн. (але повірте, цього об'єму вистачає мінімум на півроку за умови використання вдвох)). Зазвичай, придбавши нову баночку, я одразу роблю відливант для мами і так ми розтягуємо задоволення)).

Я перепробувала майже всі версії бальзамів Lush і можу стверджувати, що всі вони чудово працюють! Версія, що маю зараз, має мінімальний аромат за рахунок ефірних олій та дуже щільну текстуру, що тане під впливом тепла шкіри.

Склад заслуговує окремої уваги, адже він повністю натуральний та містить компоненти, що здатні не лише зволожити губи, а й залікувати тріщинки (перевірено на моїй мамі - буквально за одну ніч майже все затягнулось).

💚 олія ши (моє улюблене маселко, обожнюю його і в догляді за обличчям, і в продуктах для волосся);

💚 олія абрикосових кісточок - ще один компонент для живлення та пом'якшення вуст;

💚 гліцерин (зволожувач);

💚 олія какао (окрім доглядових властивостей має ще й приємний аромат));

💚 бджолиний віск (відповідальний також за консистенцію бальзаму);

💚 оливкова олія;

💚 мандаринова олія;

💚 віддушка (але, як я сказала, цей бальзам мінімально запашний в порівнянні з іншими продуктами Lush).

Зазвичай я наношу бальзам на ніч - в ідеалі використовувати для цього спеціальний силіконовий спонжик, але в мене його нема, тому роблю це просто чистими пальчиками). Бальзам тане на губах та покриває їх тоненькою плівочкою, від якої одразу стає комфортно.

На ранок губки зволожені та м'які, без залишків бальзаму на них. Мені дуже подобається, як працюють засоби Lush, я перепробувала багато чого і повторювала не один раз)). Раджу також звернути увагу на їхні свіжі маски для обличчя (мої улюблені це "Рожеві щічки", "Аїша" та "Морські водорості"), зубні таблетки (дуже зручно брати в подорож, та й вони реально ефективні в плані очищення) та, звісно, різноманітні засоби для ванни та тіла😍.