Anna_feerie

Сюрприз від королеви люксу та аналогів)

Дісклеймер: якщо ви нещодавно доєднались до спільноти, не думайте, що мої трохи пафосні назви дописів-розпаковок то просто так - насправді під новий рік Редакція Клубу робила нагородження найактивніших учасниць і кожнп з них отримала номінацію😍.

Так ось: зараз покажу, що мені Vikulyk надарувала, ви такого точно ще не бачили)).

По-перше, це взагалі як можна їсти, а?))) Просто гляньте на цю красу, коли я то побачила, то була дуже розчулена і не змогла стримати сліз (а в пакуночку ж ще купа косметичних презентів і листівочки, які мене остаточно перевели в режим білуги🥰). Бо там не лише привітання, а й опис, чому Віка обрала кожну складову посилочки, це така увага та турбота❤️

На правах нереклами: надзвичайний пряник з моїм портретом створила матуся Віки🤗. Я справді не можу його скуштувати, хоч і дуже апетитно виглядає, але ж портрет, там в мене і Шанель, і рожева помадка, і сонечко в волоссі, краса ж!🌞

В принципі, достатньо було прочитати назву допису, щоб зрозуміти, що за подарунки до мене приїхали... Правильно, люкс та аналоги!)))

🌷 Бальзам для волосся від Rituals (ніколи не тестувала цей бренд, тож дуууже цікаво))

🌷 Тревел версія парфуму Shiseido Ginza ❤️

🌷 Бронзер Bobby Brown (оце я буду лакшері😁)

🌷 Матова помада Ламель у глибокому шоколадному відтінку (Вікуля знає, що я теж фанатію від такої гами)

🌷 Пензлик для основи RT

🌷 Мініатюра тонального крему YSL

🌷 Блиск-бальзаи Nyx Slick Click (я хотіла його спробувати, як тільки він з'явився на ринку, тож і тут попадання в яблучко🤗).

Ось таке я сьогодні хвалько😁 Ну але як не поділитись, коли такі скарби тут))). Продовжу весняну розпаковку завтра, бо мій псинуля вже б'є копитом і кличе на вечірній забіг у поля, якраз нову амуніцію випробуємо (в нього теж обновки😍).

Всім гарного мирного вечора, а Vikulyk ще раз міцні обійми і найщиріша вдячність за те, що підтримуєш, підбадьорюєш та не даєш піти в депресняк, коли здається, що все пропало!) Іноді дуже важливо знати, що тебе розуміють і приймають, без умовностей та нав'язаних стандартів, тож я дуже рада, що в мене є така подруга 😘.

10 травня, 2024
Anna_feerie
10 травня, 2024