Joko Blend Silky Touch
Нещодавно у Joko Blend з'явилися набори з улюбленими засобами. Це чудовий варіант подарунку подрузі,мамі,собі та іншим близьким. Сьогодні враження від засобів для волосся
Дуже вчасно Joko Blend з'явився на моїй поличці у ванній. Набір, що допоміг після невдалого пілінгування шкіри голови. Розповім свої вр аження від використання першого безсульфатного шампуню на жирній шкірі та кучерявому волоссі.
Чому набір подарунковий ? Тому,що має особливе упакування - картонна коробка, а в ній мішечок із бавовни.
Виглядає дуже естетично і зручно.
На коробці вказано склад набору та уся необхідна інформація. Мішечок закривається чорною стрічкою,потрібно лише потягнути в сторони.
Має лаконічний дизайн - назва бренду знизу,бежевий колір. Його зручно буде брати у подорож для зберігання доглядових засобів або косметики.
Поки що, подарунковий набір(ша мпунь та бальзам) представлений лише в синьому кольорі,тобто для нормального волосся.
TRULY NATURAL JOKO BLEND
Чим взагалі відрізняється від звичного нам,сульфатного?
Безсульфатні очисники не містять чотири основні SLS та SLES. Замість цього мають м'які та натуральні ПАР.
Joko Blend Truly Natural Shampoo - призначений для нормального типу шкіри голови. Має рідку прозору консистенцію.
Дозатор доволі незвичний,як для шампуню. Потрібно натиснути на одну половину кришки,вона опуститься, а інший бік підійметься, з нього і надходить засіб.
Аромат складно описати. Він не насичений, ніби аптечна косметика.
Об'єм в одному варіанті - 250 мл.
Я вперше використовувала безсульфатний шампунь,тому не було з чим порівняти. Як вже потім виявилось - мені пощастило. Він очищує мою жирну шкіру голови на рівні зі звичайним сульфатним.
Також утворює густу піну,при другому нанесенні - ще більше.
Витрата на одне миття - трохи більше столової ложки.
Після змивання волосся приємне на дотик, не жорстке і не очищене до скрипу.
Висушуючи волосся природним шляхом - чистота зберігається меньше,ніж якщо сушити феном.
У складі містяться м'які ПАР, екстракт ламінарії,алантоїн та пантенол.
Deep Care Joko Blend Balm
З цим засобом я вже не переймалася, підійде чи ні. Класифікація-для усіх типів волосся.
Бальзам має легку кремову консистенцію,яка не обтяжує волосся.
Об'єм - 250 мл.
Добре розподіляється і розплутує локони.
Я завжди "прочесую" пасма руками,коли наношу кондиціонуючі засоби.
Дозатор-помпа легко видає бальзам. Для одного миття мені достатньо трьох натискань.
Під час змивання відчувається гладкість, при цьому немає умовної плівки.
Розчісується мокре волосся легко і без проблем.
У складі має активні інгредієнти - олія авокадо, мигдальна, сквален, екстракт ламінарії, олію абіссінської гірчиці, соняшникову, вітамін С та молочну кислоту.
Історія про пілінг
Використовуючи пілінг з кислотами я трохи "перетримала" його розмовляючи по телефону(дівчата,не робіть так 🥲). Замість 2-3 хвилин - близько 20...
Що отримала - свербіж, почервоніння, сухість і дискомфорт,який спостерігався тиждень.
На щастя в той день я використовувала безсульфатний шампунь з набору і це пом'якшило ситуацію. Наступне миття я провела зі звичайним сульфатним шампунем і відчула різницю - свербіж,сухість, довелося змочити шкіру голови кожні чотири години. На щастя, все обійшлося і тепер я можу використовувати будь який засіб.
Враження
Я задоволена знайомством і дією свого першого безсульфатного шампуню. Волосся брудниться у своєму темпі,якщо висушувати феном. Через добу воно все ще виглядає чистим.
Бальзам добре підійшов для мого не густого волосся. Він кондиціонує без обтяження, має зручний дозатор,з яким точно не переллєш зайвого.
Повністю на безсульфатний шампунь я не перейшла. Продовжую використовувати сульфатний,чергуючи їх.
Бачила у Joko Blend зелений шампунь для жирної шкіри голови, цікаво, який ефект буде від нього.
Коментарі (0)