M O N D ✨️

Head&Shoulders. 7 Перваг

Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг

Ця лінійка особливо зацікавила мене, бо вона має аж 7 типових і не типових для Head&Shoulders дій :

1. Бореться зі стійкою лупою, 

2. Відновлює баланс шкіри голови, 

3. Контролює жирність, 

4. Глибоко очищає пори, 

5. Бореться зі свербежем, 

6. Діє заспокійливо на шкіру голови, 

7. Зменшує випадіння волосся.

Шампуні знаходяться в однакових напів-прозорих баночках з округлим боком. Пластик дуже щільний. Відкидна кришка міцно тримається. На упаковці дуже багато інформації різними мовами. Прочитати текст можна, але маленький білий шрифт на прозорому фоні сприймається складно.

Вмішують по 250 мл.

Термін придатності після відкриття 12 місяців.

Текстури і аромати дуже схожі. Дають густу пінку. Здебільшого сподобаються чоловікам. Тож, розберемося чим відрізняється кожен вид.

1. Шампунь проти лупи "Чайне дерево" Head & Shoulders Pro-Expert 7

Має заспокійливу дію. У чоловіка часто виникає лущення і свербіж. Тож, цей шампунь став у нагоді.

Аромат свіжий, з легкими ненав'язливими нотами трав...щось по типу тропічного лісу. І аромат, і текстура нагадують гель для душа. Цей шампунь найбільш універсальний.

Склад різноманітний. Для шкіри голови і волосся компоненти мають : антибактеріальну, антиоксидантну, кондиціонующу дію. Зволожувальних компонентів небагато, хоча не пересушує. Містить гідрокислоти і ефективні складники від лупи.

Алергікам слід використовувати з обережністю . ПАР у складі не делікатні, краще обирати жирному типу.

Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг
Head&Shoulders. 7 Перваг

2. Шампунь проти лупи "М'ята і ментол" Head & Shoulders Pro-Expert

Думаю, усі хоча б один раз користувалися Head & Shoulders з ментолом і м'ятою. Так ось, здається, ця версія стала більш ніжною. Ментол не різкий, лагідний до очей. Аромат бадьорить і довго зберігається на волоссі. Приємні відчуття, але все ж таки, аромат краще підійде чоловікам.

Містить найвищий в історії Head & Shoulders рівень активних речовин, які захищають від лупи.

Ментол має антисептичні і бактерицидні властивості, знімає запалення. А ще, дуже круто тонізує та освіжає. Роздратування не викликав. Трохи пушиться волосся, гарно очищує шкіру голови.

3. Шампунь проти лупи "Захист від випадіння волосся з кофеїном" Head & Shoulders Pro-Expert 7

Очікувала відчути чіткі кавові ноти. Але, аромат більш парфумований, чоловічий. Кавові мотиви ледь відчуваються. Текстура густа, її треба ретельно промивати.

За дією мені сподобався, волосся стає більш пружним. Має кондиціонуючий ефект.

Кофеїн у шампуні:

• Стимулює ріст волосся;
  • Тонізує та покращує мікроциркуляцію.
  • Усуває набряклість та покращує тонус шкіри.
  • Зменшує випадання волосся.

Висновки

Моє волосся трохи пушать, що типово для сульфатних шампунів. На чоловіку цього непомітно.

Усі вони освіжають. Шампунь з чайним деревом я б назвала унісекс, а інші два - підійдуть любителям чоловічих та свіжих ароматів.

Роздратування не викликали. Промивають волосся до скрипу, не пересушують шкіру голови. З ними довго зберігається свіжість волосся. Для нормального або жирного типу, а також якщо є лупа або свербіж - варто спробувати.