Новий догляд від Dr. Spiller

Новий догляд від Dr. Spiller

В минулих постах я вже писала про мої проблеми зі шкірою. Втомившись від багатьоз годин перегляду засобів, я звернулась за допомогою підбору догляду до косметолога. Вгазалі я була налаштована на Обаджі, але мене переконали почати з Німецького бренду. Dr Spiller. Я про нього чула і раніше, відгуки були позитивні тому вирішила довіритись і спробувати.

Отже, мої нові баночки -

крем Dr. Spiller Azulen Cream Light

Моя суха шкіра сказала спасибі! Крем має цікавий синій колір і запах якоїсь травʼяної настоянки) Я любитель такого, але лікар сказала що багатьох це відштовхує.Щодо дії - він супер зволожуючий. Розхід мінімальний, на обличчя треба наносити раза в 3 менше засобу, чим мій попередник - крем від la roshe. Не залишає жирного сліду, РЕКОМЕНДАСЬЙОН

Dr. Spiller Herbal Cleansing Gel

Чудовий гель лоя вмивання. Трішки пощипує в місцях запаленнь. Повинен мати анти-акне дію, але я користуюсь всього тиждень тому для мене це просто хороший гель на кожен день. Трішки згодом зроблю пост про мою колекцію вмивашок

Dr. Spiller Eye Care

Це мій перший крем для зони навколо очей. Мені всього 25, ця зона поки не торбує, але косметолог була дуже переконлива що мені вже пора за нею догядати. Тут у мене, якщо чесно, вражень нема. Так, він більш поживний ніж звичайний крем для обличчя, але особливого вау-ефекту нема. Навіть не знаю чи повторю ще раз такого роду засіб.

Dr. Spiller Acnoderm Roll-On

На закуску - меджик стік для висипаннь. Я вже встила оцінити, обмазуюсь вся сама і змушую хлопця) Всі активні запалення він просто чудово підсушує, зручний в використанні і може бути нанесений прямо під макіяж

14 травня, 2024
14 травня, 2024