Kristina S

307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil

307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil
307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil
307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil

Я обрала у 307 відтінку - Mocco. Як на мене,свотчі представлені брендом, майже повністю передають реальні відтінки.

Я боялася обрати занадто світлий(301/302...),бо не знала яка відповідність кольору,тому вирішила зупинитися на більш темних кольорах. Тим паче мені подобаються коричневі відтінки. І тепер дуже цікаво спробувати інші нюдові.

307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil
307|Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil

Отож, Mocco - це коричневий з фіолетовим підтоном,якщо нанести щільно і розглядати у тіні. Перекриваючи бальзамом,блиском чи олійкою він стає "теплим". А як нанести небагато і розтушувати пальчиком - відходить в нюд.


Олівець представлений у гелевій формулі. Оболонка,мені здається, із м'якого пластику,що притаманне гелевим олівцям. Він піддається згинанню,але краще так не робити, бо я відчула тріщання, напевно то був стержень 🤭


Щільно закривається ковпачком,утворюючи вакуум. Головне закривати до кінця. Тому,що у мене була кумедна ситуація з гелевим олівцем для очей https://club.makeup.com.ua/post/37751/

Я надягнула ковпачок,але не до кінця. Відпустила руку якою тримала сам олівець і він вистрибнув як стріла через тиск, впав на підлогу і м'який стержень зламався. Довелося завчасно підточувати.

У нижній частині олівця показаний відтінок. Він співпадає з реальним.
По периметру вказана уся необхідна інформація. Засоби Bless Beauty не тестуються на тваринах.
Вага - 1.2 г.


Стійкість залежить від способу нанесення. Перекриваючи блиском- стійкість зменшується. Перекусивши жирною їжею, колір зникає по лінії слизової. У мене чомусь тільки на нижній губі. Але якщо випити лише воду,чай,каву - можна не перейматися, олівець залишається на губах у тому самому вигляді.

Завдяки гелевій формулі олівець дуже легко і м'яко наноситься,ковзає по губах "як по маслу".


Варіантів нанесення є декілька:
- використовувати соло,фарбуючи усі губи
- перекривати бальзамом чи блиском
- наносити по контуру або ближче до середини,роблячи омбре
- наносити на пальчик і розтушовувати надаючи легкого відтінку


Мої губи майже ніколи не виглядають гарно. Постійно є сухість,щелущіння,нерівності,бо маю погану звичку -кусати губи. Більше всього дістається нижній.Якщо постійно наносити зволожуючі бальзами, ситуація покращується,але не на довго. Тому я дуже рідко використовую щось, окрім бальзаму.

Під час тестування олівця я зрозуміла який із варіантів нанесення для мене найкращий в даний момент - наносити пальцем або робити легкий контур.
Розповідаючи про олівець для очей https://club.makeup.com.ua/post/37751/ я вже підкреслила його універсальність. Думаю олівець для губ не виключення. Тим паче 307 - коричневий підійде і для стрілки і для тіней в крайньому випадку)

З новинкою Bless Beauty Lips Focus Gel Pencil склалося вдале знайомство. Я обрала хоч і темний,але універсальний відтінок. Він цілком підійде на кожен день.
Стійко триматиметься до першого прийому їжі і витримає не жирний перекус.
Він легко підточується,не обламується.
Чим кращий стан Ваших вуст, тим краще виглядатиме олівець на них.