Kristina S

Meloni Hair Rescue Mask

Meloni Hair Rescue Mask
Meloni Hair Rescue Mask
Meloni Hair Rescue Mask
Meloni Hair Rescue Mask

Meloni Hair Rescue Mask - має насичений вітамінами та активними інгредієнтами склад,який ідеально підійде для сухого та пошкодженого волосся. Це моя перша маска,яку наношу на шкіру голови.

Meloni Hair Rescue Mask
Meloni Hair Rescue Mask

Дизайн упакування дуже гарний,мінімалістичний. Тому баночка ще й стильно виглядає на поличці.
Зелений пастельний колір заспокоює.
Матова етикетка по периметру, на якій зазначена інформація, стійка до вологи і води.

Вміст захищений не лише кришкою,а і має захисну пластикову мембрану. Головне притиснути її до кінця,тоді вона щільно закривається,утворюючи вакуум і щоб відкрити,потрібно докласти зусиль.

Дуже зручно,що є два варіанти об'єму: тревел-формат 50 мл(ідеально для знайомства з засобом) та повнорозмірний -250 мл.

Якщо слухати аромат здалеку,то відчуваються солодкі ноти,якщо близько - це трав'яний не насичений аромат. Він цілком приємний і через декілька використань звикаєш.

Склад просто неймовірний : екстракти водоростей, паростків пшениці, кропиви,розмарину, гідролізат шовку, вітаміни Е,В6,PP, ніацинамід, кокосова, олія Жожоба,молочна кислота - зволожують та живлять волосся.

Консистенція в'язка,не густа,однорідна. Якщо придивитися, помітно безліч бульбашок повітря.

Я відношусь до людей,які спочатку читають інструкцію,а потім використовують щось) Навіть якщо це маска для волосся 🤭
Тому прочитавши " нанести трохи маски на шкіру голови" я дуже здивувалася і не одразу наважилася це робити.Скажу чесно,навіть забула про це і використовувала лише на довжину,поки знову випадково не натрапила на інструкцію.

Моє волосся складається з декількох шарів. Верхній(зовнішній) більш пошкоджений,пористий та схильний до посічення. Тоді як нижній,ближчий до тіла - виглядає здоровим, волосся практично пряме. Найбільше в'ються пасма у обличчя. Шкіра голови схильна до жирності.

Отож, вирішила нанести маску на шкіру після кислотного пілінгу. Просушила волосся рушником, масажними рухами нанесла маску,закрутила гульку і надягнула шапочку для душу. Витримала близько 15 хвилин і змила. Враження були лише позитивні -відсутні будь які дискомфортні відчуття. Шкіра голови залишалася чистою як завжди.

Якщо немає часу чекати навіть 10 хвилин,я використовувала маску для розплутування волосся і одразу змивала.

Мені дуже сподобалось використовувати Meloni Hair Rescue Mask. Вона не обтяжує волосся і шкіру голови.Потрібно зовсім небагато засобу,аби розплутати пасма.

Дуже приємно відчувати шовковистість під час змивання. Волосся без проблем розчісується у мокрому вигляді. Після висушування виглядає зволоженим і об'ємним. Мої кучері виглядають живими і доглянутими.

Я рада знайомству із ще одним чудовим засобом українського бренду ❤️
Моя щира рекомендація 🙌