Meloni Hair Rescue Mask
Маска без силіконів, яку можна наносити на шкіру голови)
Meloni Hair Rescue Mask - має насичений вітамінами та активними інгредієнтами склад,який ідеально підійде для сухого та пошкодженого волосся. Це моя перша маска,яку наношу на шкіру голови.
Дизайн упакування дуже гарний,мінімалістичний. Тому баночка ще й стильно виглядає на поличці.
Зелений пастельний колір заспокоює.
Матова етикетка по периметру, на якій зазначена інформація, стійка до вологи і води.
Вміст захищений не лише кришкою,а і має захисну пластикову мембрану. Головне притиснути її до кінця,тоді вона щільно закривається,утворюючи вакуум і щоб відкрити,потрібно докласти зусиль.
Дуже зручно,що є два варіанти об'єму: тревел-формат 50 мл(ідеально для знайомства з засобом) та повнорозмірний -250 мл.
Якщо слухати аромат здалеку,то відчуваються солодкі ноти,якщо близько - це трав'яний не насичений аромат. Він цілком приємний і через декілька використань звикаєш.
Склад просто неймовірний : екстракти водоростей, паростків пшениці, кропиви,розмарину, гідролізат шовку, вітаміни Е,В6,PP, ніацинамід, кокосова, олія Жожоба,молочна кислота - зволожують та живлять волосся.
Консистенція в'язка,не густа,однорідна. Якщо придивитися, помітно безліч бульбашок повітря.
Використання
Я відношусь до людей,які спочатку читають інструкцію,а потім використовують щось) Навіть якщо це маска для волосся 🤭
Тому прочитавши " нанести трохи маски на шкіру голови" я дуже здивувалася і не одразу наважилася це робити.Скажу чесно,навіть забула про це і використовувала лише на довжину,поки знову випадково не натрапила на інструкцію.
Моє волосся складається з декількох шарів. Верхній(зовнішній) більш пошкоджений,пористий та схильний до посічення. Тоді як нижній,ближчий до тіла - виглядає здоровим, волосся практично пряме. Найбільше в'ються пасма у обличчя. Шкіра голови схильна до жирності.
Отож, вирішила нанести маску на шкіру після кислотного пілінгу. Просушила волосся рушником, масажними рухами нанесла маску,закрутила гульку і надягнула шапочку для душу. Витримала близько 15 хвилин і змила. Враження були лише позитивні -відсутні будь які дискомфортні відчуття. Шкіра голови залишалася чистою як завжди.
Якщо немає часу чекати навіть 10 хвилин,я використовувала маску для розплутування волосся і одразу змивала.
Мені дуже сподобалось використовувати Meloni Hair Rescue Mask. Вона не обтяжує волосся і шкіру голови.Потрібно зовсім небагато засобу,аби розплутати пасма.
Дуже приємно відчувати шовковистість під час змивання. Волосся без проблем розчісується у мокрому вигляді. Після висушування виглядає зволоженим і об'ємним. Мої кучері виглядають живими і доглянутими.
Я рада знайомству із ще одним чудовим засобом українського бренду ❤️
Моя щира рекомендація 🙌
Коментарі (0)