Anna_feerie

Чорний тінт, який на губах перетворюється на...

Чорний тінт, який на губах перетворюється на...
Чорний тінт, який на губах перетворюється на...

Цей тінт я придбала через схвальні відгуки та й ожина в назві також дуже зацікавила, адже люблю і ягідні аромати, і холодні відтінки)). І яким було моє здивування, коли на своїх губах я побачила той самий бажаний відтінок, який я так довго шукала на заміну ожиновому бальзаму від Ів Роше (він шикарно виглядав на вустах, але мав неприємний присмак). Тисніть "Дізнатись більше", щоб побачити фото на губах!

Чорний тінт, який на губах перетворюється на...

На вигляд це справді чорний стік, проте з часом по верхньому краю проступає трошки фіолетово-рожевий. Аромат солодко-ягідний, приємний і не надто настирний.

В складі з корисностей маємо оливкову та рицинову олії, соєвий віск та вітамін Є. Текстура звичайна бальзамна, легко наноситься на губи та приємно зволожує і захищає ніжну шкіру. Жодних негараздів, скочування в білу (або чорну🙃) смужку не було помічено, напроти, тінт переживає навіть легенький перекус.

Та найголовніше - це відтінок! Адже на моїх губах цей тінт дає дуже красивий лілуватий віблиск, який я просто обожнюю!)) Окрім нанесення соло, мені ще дуже подобається комбінувати тінт Colour Intense з олівцем для брів по контуру - тоді виходить такий в хорошому сенсі дорогий макіяж, і не одразу зрозумієш, як і чим це все зроблено).

Я фотографувала при різному освітленні, щоб якнайкраще передати кольорову гаму, сподіваюся, в мене вийшло (принаймні, холодний підтон я точно бачу і на телефоні, і на екрані комп'ютера🤗). Наскільки мені відомо, подібні продукти можуть по-різному виглядати на губах в залежності від їх власного підтону - в моєму випадку вуста якраз мають схожий природній колір, тому отриманий результат і подобається, і пасує😍.

Тепер, думаю, я закрила свій ожиново-помадний гештальт (але це не точно 😆). Бажаю всім, щоб косметичні обновки приносили лише радість та задоволення!)