Маска, яка справді зволожила мою шкіру
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice 🍚
Колись я вже купувала маску від Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter і пам'ятаю, що вона мені сподобалася.
Цього разу у магазині була акція, та я придбала 3 нові маски Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice , Holika Holika Pure Essence Mask Strawberry, Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Green Tea.
Моя шкіра нормального типу, без висипань, лущення, постакне, пігментації, з проблемного невеликий купероз на крилах носа і мімічні зморшки, що з'являються. Але зволоження ніколи не буває зайвим для будь-якої шкіри
Не скажу що я фанат тканинних масок, але періодично я купую на пробу різні тканинні маски, що було б про запас 😂 особливо коли є акції, іноді люблю просто дарувати їх своїм подругам 🎁
У пакеті з маскою було багато есенції, вона була добре просочена. Можна було накласти маску, а рідину, що залишилася в пакеті, нанести ще на шию, декольє і руки. Так само дуже вдало не велике лекало для мого обличчя, зазвичай у багатьох корейських масок воно просто величезне, це було мені якраз за розміром. Тканина середньої щільності, зустрічалися мені і більш тонкі, які тяглися на всі боки.
Маску тримала вказаний час близько 15-20 хв, але можна було б тримати і довше, вона до цього часу до кінця ще не висохла. Жодних неприємних відчуттів під час застосування маски у мене не було, так само після зняття маски не з'явилося ніякого почервоніння або прищів. Єдине мені не дуже сподобався трав'янистий аромат маски, але він цілком терпимий.
Маска відразу після зняття залишила невелику липкість, але я не вмивала обличчя, тому що виходити нікуди не збиралася, пори вона мені не забила. Шкіра була дуже зволожена і прохолодна на дотик довгий час, навіть чоловік це помітив. Я робила маску перед сном, і після неї вже не наносила нічого. На ранок помітила що після сну не було якихось заломів на обличчі, зморшки так само не були помітні, хоча я і не наносила нічний догляд, значить шкіра ще довго залишалася зволоженою.
При бажанні, якщо есенцію не витрачати, можна покласти після зняття маску назад у пакет і використати її вдруге, рідини вистачить щоб маска знову просочилася 🤪 але це на мій погляд не дуже гігієнично, тому іноді я використовую пади з цього набору https://club.makeup.com.ua/post/32667/ вони дуже тоненькі, і добре просочуються есенцією. Ще знаю є такі спресовані тканинні маски, які розміром з таблетку, але коли на них потрапляє волога, вони збільшуються в розмірі і розкривається тканинна маска 🎭
Мені сподобалося зволоження після маски, але не сподобалася липкість яка залишилася, якщо для вас не проблема вмитися після маски, тоді можете спробувати Про інші маски дописи додам після використання
А які тканинні маски вам подобаються?
Допис на іншій дуже популярний засіб від Holika Holika https://club.makeup.com.ua/post/33498/
Допис про ще одну тканинну маску з кремом яка мені подобається https://club.makeup.com.ua/post/33845/
Якщо вам сподобався мій допис, підписуйтесь, щоб не пропустити нові 😉
Інші тканинні маски Holika Holika
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Damask Rose
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Avocado
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Charcoal
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Mugwort
Коментарі (0)