Чистикова Дар'я

Лінійка для догляду за волоссям Hair Rescue від Meloni

Лінійка для догляду за волоссям Hair Rescue від Meloni

Без сумнівів наважилась на знайомство з брендом Meloni, адже багато дівчат спільноти писали саме за нього. Доречі, хто ще не в курсі, це український виробник, котрий спеціалізується виключно на доглядових засобах для волосся👌

Обрала для себе лінійку проти випадіння та для зміцнення — Hair Rescue. Не скажу, що у мене великий волоссяпад, але декілька випавших (чи видраних) волосків час від часу на щітці мене засмучують.

Вирішила використовувати лінійку комлексом, як і радить виробник. Сьогодні прозповім про щоденну пару, а саме шампунь та бальзам-кондиціонер⬇️

Пакування та основні характеристики

Шампунь представлений флаконі об'ємом 450 мл. Також є пакування 250 мл та тревел версія 50 мл. Серія Hair Rescue орієнтована на нормальний та жирний тип волосся та призначена запобігання випадіння і зміцнення. Дизайн засобу приємний та стриманий, у спокійних зелених відтінках. Символ бренду — літера "M" по центру флакона, привертає увагу та просліджується у кожному засобі.

Дозатор стандартна фліп-флоп кришечка, котра легко відривається без шкоди для нігтів, проте і достатньо щільна: засіб не витікає при зберіганні флакону догори дном.

Текстура шампуню середньої щільності, прозорого кольору. Має аромат суміші імбиру та лимону, не гучний, на волоссі практично не залишається.

Склад

Шампунь позіціонується як безсульфатний (тобто без класичного лаурил сульфат натрію), замість того він містить поверхнево-активні речовини такі як коко глюкозид і натрій коко сульфат, що є більш щадною альтернативою, яка значно менше сушить і дратує шкіру, при тому гарно видаляє забруднення.

Також у складі є емульгатори (гліцерил олеат і кокамідопропіл бетаїн), що забезпечують рівномірний розподіл і зволоження. Та протеїни (гідролізований пшеничний протеїн) і вітаміни (пантенол і ніацинамід), котрі сприяють зміцненню і поліпшенню стану волосся та шкіри голови. І, звісно, екстракти рослин (кропиви, імбиру і м'яти), которі можуть позитивно впливати на рост волосся.

Враження від використання

Почну з того, що шампунь відмінно піниться, буквально за мить все волосся у легкій та повітряній піні. Промиває волосся чудово за один раз і до скрипу за другим.

У мене жирний тип волосся, змушена мити його щодня, буває вже до вечора вигляд не дуже, я мовчу вже за ранок🙈

Так от, після використання шампуню HairRescue я відчуваю чистоту до самісінького вечора. Навіть на ранок більш менш носибельна зачіска. Чесно кажучи, це для мене перемога👍 Також варто зазначити, що шампунь абсолютно не плутає волосся, не робить його жорсткішим, легко змивається та залишає гарний, природний об'єм у коренів.

Пакування та основні характеристики

Кондиціонер представлений у флаконі об'ємом 250 мл. Дизайн ідентичний шампуню, але помповим дозатором, також присутня функція блокування натискання.

Бальзам достатньо густий, більш кремоподібний, за кольором білосніжний. Аромат такий же приємний, як і у шамнуню, лимонний, не яскраво виражений.

Склад

Цей бальзам-кондиціонер містить різноманітні складові, що забезпечують комплексний догляд за волоссям. Такі як масло мурумуру для живлення і зволоження, пантенол для зміцнення волосся, гідролізовані білки молока та шовку для реконструкції структури волосся. Крім того, у складі є натуральні консерванти, які забезпечують безпечне збереження продукту, і ароматизатори, що надають приємний запах.

Враження від використання

Засіб дуже легко розподіляється по волоссю. Я наношу безпосередньо на кінчики, поступово підіймаючись вверх по довжені, не доходячи до коренів близько 10-12см. У процесі: волосся миттево розгладжуються. Витрата бальзаму мінімальна, одного натискання помпи достатньо. З плюсів: швидкий час дії та таке ж швидке змивання, при котрому відчувається неабияка гладкість.

Як результат волосся м'яке та зволожене, легко розчісується. Що також важливо для моєї жирної шкіри голови, засіб не бруднить і не обтяжує його.

Поради трихологів стосовно цих продуктів від виробника

1. Двічі промивати голову шампунем. Під час першого нанесення шампунь очищає шкіру та волосся від бруду, а у другій – корисні елементи легше проникають у структуру вже чистого волосся.

2. Обов'язково масажувати шкіру голови та використовуватм воду не тепліше 40-50°C – саме за такої температури легше сходить бруд, розчиняється шкірне сало та посилюється кровотік.

3. Використовувати щоразу кондиціонер, щоб згладити всі лусочки і створити ефект м'якого та гладкого волосся. Адже шампунь має лужне середовище, а кондиціонер — кислотне, тому він нейтралізує шампунь і посилює його ефект.

4. Тримати кондиціонер на волоссі щонайменше 2 хвилини, щоб дозволити компонентам проникнути у структуру.

А тепер про головне! Комбо шампуню та бальзам-кондиціонеру спрацювало на моєму волоссі просто чудово. Воно легке, живе та розсипчате. Пропоную подивитися результат візуально:

Найбільший плюс для мене це подовження часу чистоти волосся. Тепер можна трохи філонити та іноді мити не щодня.

Щодо прискорення росту особливо за цим не стежила, проте здається з'явились невеличкі антенки, що не може не радувати. По випадінню волосся теж помітила позитивну тенденцію. За час використання, а це близько трьох тижнів, волосся на щітці майже немає.

Взагалом мені дуже подобається результат від лінійки Hair Rescue, волосся виглядає красивим, здоровим, блискучим, легким і, саме головне, не обтяженим.

Враховуючи такий шикарный ефект, чудовий склад, приємну ціну, наявність міні версій та лінійок для різних типів волосся — щиро рекомендую познайомитися з виробником, якщо ви ще цього не зробили👌

Дякую за увагу ❤️