Nata_Po

Огляд діамантового хайлайтеру від Fenty Beauty

Огляд діамантового хайлайтеру від Fenty Beauty
Огляд діамантового хайлайтеру від Fenty Beauty
Огляд діамантового хайлайтеру від Fenty Beauty

Ще взимку мені подруга привезла з-за кордону набір блиск та хайлайтер у мініатюрах. Дуже багато хороших відгуків чула і не змогла стриматись, чомусь здавалось, що це буде любов з першого погляду, що з блиском, що з хайлайтером, але не завжди стається так, як гадається)

Що ж, поїхали детальніше роздивлятись)

Як я вже казала, все продавалось у вигляді набору, де блиск з хайлайтером були поруч. Я не була впевнена, що мені в цілому сподобається текстура цього засобу, тому трошки жмотилась купувати повнорозмір, оскільки зазвичай розхід хайтлайтерів завжди мінімальний і буде добре, якщо з'явиться якась нанозаглибинка від пальцика при щоденному використанні, тому варіант мініатюри ан 2,8г був просто ідеальним для мене, а ще й у якості бонусу блиск для губ - ідеально) Мені тоді якраз подобались вони і я скуповувала різні відтінки та бренди, тому зірочки зійшлись)

Але сьогодні про хайлайтер)

Я не дуже знайома з люксовими брендами косметики і не особливо мала нагоду потримати їх в руках, але чомусь думала, що це металеве пуделко, але ні... Це пластиковий дзеркальний корпус, який звісно виглядає гарно та ефектно, але і мазунів від пальців тисячі та мільйони і від цього нікуди не дітись, на жаль.

Що мене розчарувало ще, але можливо і втішило. Всередині є невеличке дзеркальце, але це також пластик. Тобто по факту зекономили навіть тут, але з іншого боку, не варто боятись та переживати, що воно розіб'ється при падінні (але ймовірно, що розіб'ється саме хайлайтер, але не про це).

На загал все чарівно, гарненько, наче справжній діамантик, який виблискує під промінчиками)

Ці хайлайтери є у дохз відтінках у сріблястому (how many carats?!) та рожевого золота (All-over Diamond Veil). У мене сріблястий, оскільки другого варіанту у мініатюрі я не бачила)

Взагалі я не любитель срібних холодних хайлайтерів, але всі навколо обіцяли, що це має бути щось фантастичне, у що неможливо не закохатись. Я повірила :)

Старалась робити фото під різними кутами, щоб якомога краще передати текстуру та наявність окремих блискіток.

Посередині є щось рожевеньке, це просто вже через користування я можливо трошки тіней випадково нанесла, але це ні на що не впливає взагалі.

Як бачимо, це таке збіговисько яскравих поодиноких блискіток дуже-дуже щільно спресованих. Що цікаво, це максимально суха текстура. Часто такого плану блискітки мають наче якусь таку трошки жирненьку текстуру чи базу під собою. Тут ми маємо абсолютно суху текстуру. І факту жодної бази сатинової тут також немає, тому такий хайлайтер не лишатиме смуг на обличчі.

Ось тут питання залишається відкритим, бо як класичний хайлайтер я його не використовую, бо мені не подобається ця розсип блискіток на обличчі. Створюється ілюзія, наче це в мене блискітки з тіней пообсипались і мені це не дуже до вподоби.

Як на мене це така текстура-топпер, яку класно давати як акцентик, чи якою прикрашати макіяж. У мене це така діамантовий топпер-спаркл на повіки. Виглядає дуже ніжно, але дорого і красиво. Тут якраз можна досягнути ефекту розсипаних блискіток, а не такої щільної блискучої фольги і мені це неймовірно подобається, бо робить макіяж дуже ніжним.

Як бачимо, маємо окремі сріблясто-білуваті блискітки, які особливо дуже гарно блищать під штучним освітленням, чи під окремими промінчиками. Але під ледівськими лампами сяйво просто неймовірне)

На руку перенесла те, що було на пальчику. Можна наносити більш рясно, можна не так активно, але все одно це виглядає дуже гарно.

Але знову ж таки, для мене це спаркл-тіні) на жічках, носику чи в кутику очей виглядає доволі дивно і недоречно на мій смак)

І ще чула багато, що його практично не видно на камері, якщо знімати відео, та і навіть якщо намагатись фотографувати, хоча, наче видно доволі добре, якщо не зажує якість)

Абсолютно точно так)

Бо це якась бомбічна спарклова текстура, яка дуже круто лягає на рідкі тіні, гарно тримається, не потребує додаткових фіксаторів, не осипається і дає дуже ніжний неповторний ефект)

все ж якими гарними не були спаркли конкретно для очей, вони більш яскраві і є ймовірність більш щільного нанесення по типу фольги, що мені не завжди подобається і на щодень може виглядати не дуже доречно. А цей спаркл ідеальний завжди)

тому це моя маленька любов, яку придбаю ще раз, якщо завершиться :)