Щоб запобігти пошкодженню волосся під час сушіння, слід дотримуватися наступних рекомендацій:

Щоб запобігти пошкодженню волосся під час сушіння, слід дотримуватися наступних рекомендацій:

1. Використовуйте тюрбан: Після миття промокніть волосся завдяки тюрбану.

2. Використовуйте захисні засоби: Нанесіть термозахисний спрей або інший захисний засіб перед використанням фена.

3. Обирайте правильну температуру: Використовуйте низьку або середню температуру на фені, щоб зменшити ризик пошкодження від високих температур.

4. Не тримайте фен надто близько: Тримайте фен на відстані близько 15-20 см від волосся та постійно рухайте його, щоб уникнути перегріву одного місця.

5. Сушіть волосся рівномірно: Почніть сушіння з коренів, поступово переміщаючись до кінчиків. Використовуйте насадку-концентратор, щоб спрямовувати повітряний потік.

6. Не пересушуйте волосся: Зупиніться, коли волосся ще трохи вологе. Це допоможе зберегти природну вологу і запобігти пересушуванню.

7. Застосовуйте холодне повітря: Завершіть сушіння волосся на холодному режимі фена. Це допоможе закріпити стиль і зменшить ризик пошкодження.

8. Уникайте частого сушіння феном: По можливості дайте волоссю висохнути природним шляхом. Обмежте використання фена до кількох разів на тиждень.

9. Використовуйте якісний фен: Вибирайте фен із керамічним або турмаліновим покриттям і функцією іонізації, щоб зменшити статичну електрику і зробити волосся більш гладким.

Дотримуючись цих порад, ви зможете мінімізувати пошкодження волосся під час сушіння та зберегти його здоровим і блискучим.

Вєтрова Наталія LUM
24
Підписники
0