Yustal

Заспокійливий міцелярний очищуючий пінний гель Bioderma Sensibio

Заспокійливий міцелярний очищуючий пінний гель Bioderma Sensibio

Передісторія:

З брендом Bioderma мої відносини тривають давно, хоча користуюсь я ним недавно, з кінця минулого року. Колись цей бренд мені радила дерматолог, тому що Bioderma це серйозний виробник косметики з власною лабораторією у Франції, вона дала мені пробники лінійки Bioderma Sebium для жирної шкіри, які я подарувала знайомій дівчині з висипами, схожими на акне, після пробників висипи в неї пройшли й знайома сказала, що тепер тільки Біодерма. Також Біодерма допомагала моїм знайомим з дерматитами.

У бренду декілька лінійок догляду за обличчям:

Sensibio для чутливої шкіри

Sensibio DS для шкіри з себорейним дерматитом

Atoderm для дуже сухої, чутливої шкіри

Sebium для комбінованої та жирної шкіри

Hydrabio для зневодненої шкіри

Cicabio суха шкіра, схильна до роздратувань

ABCderm для дітей

Pigmentbio для шкіри з гіперпігментацією

Для себе я обрала гель для вмивання Bioderma Sensibio Soothing Micellar Cleansing Foaming Gel з лінійки для чутливої шкіри.

Заспокійливий міцелярний очищуючий пінний гель Bioderma Sensibio

Що пише виробник?

“Всі продукти BIODERMA розроблені відповідно до принципів екобіології, що лежать в основі підходу нашої компанії NAOS, з метою поваги до екосистеми шкіри та збереження її здоров'я в довгостроковій перспективі.

Ексклюзивний комплекс D.A.F™ (Dermatological Advanced Formulation) — це поєднання інгредієнтів, які сприяють підвищенню порогу толерантності всієї чутливої шкіри.
Збагачений глюкозидом кокоса (гліцерил олеат) — інгредієнтом, що імітує структуру шкіри, гель для вмивання Sensibio Foaming Gel має властивості відновлення ліпідів та зволоження.

Гель для вмивання Sensibio м'яко очищує шкіру, в тому числі й навколо очей.

М'яко очищає і видаляє макіяж

Не подразнює шкіру, залишає відчуття комфорту
Зволожує

Дуже добре переноситься шкірою та очима

Без ароматизаторів

Некомедогенний

Без мила

Фізіологічний рівень рН”

Склад гелю:

Aqua (Water, Eau), Sodium Cocoamphoacetate, Propanediol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Citrate, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Mannitol, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate

В складі ми бачимо дуже лагідні очищувальні компоненти, лимонну кислоту, котра належить до AHA-кислот, регулює pH засобу, забезпечує легку ексфоліацію та може дещо освітлювати шкіру й збільшувати її товщину при тривалому використанні, декілька різновидів цукрів, котрі сприяють зволоженню шкіри, фруктоолігосахариди, які є пребіотиками та сприяють збалансованості мікробіому шкіри, токоферол, який має антиоксиданту дію, та лецитин як емульгатор.

Користуватись гелем можна 6 місяців після відкриття. Він продається у трьох різних об’ємах: 100 мл, 200 мл, 500 мл.

Мої враження:

Гель прозорий та майже без запаху, піна не густа, засіб піниться помірно. Я використовую мінімально можливу кількість гелю за одне вмивання, щоб зменшити вплив компонентів очищення на шкіру. Гель легко витікає з тубусу сам, я не тисну на нього й тримаю під кутом до руки, щоб крапля була невелика.

Гель потрібно нанести на вологу шкіру та спінити на ній, потім змити.

Заявлені виробником обіцянки засіб виконує. Для мене було в новинку змивати макіяж не у два етапи, з тональним кремом рожевий гель для вмивання Біодерма чудово справився, демакіяж очей гелем мені не сподобався, олівець Lamel лишився не змитим, і взагалі довго милити очі мені не сподобалось, мені більше підходить демакіяж очей міцелярною водою з подальшим вмиванням гелем. Міцелярна вода як і гель у мене в об’ємі 100 мл, хоча внаслідок іншої форми упакування виглядає меншою. Гель добре очищує шкіру, не пересушуючи її. Гель Bioderma має рН близько 5, а вода, якою я вмиваюсь, 7 і гель його знижує. Я не відчуваю сильної зволоженості безпосередньо після вмивання, обіцянки щодо зволоження більше стосуються того, що шкіра стає здатною краще утримувати вологу при тривалому використанні гелю.

На перше застосування гелю моя шкіра відреагувала висипами, вони були маленькі, червоні на нетипових ділянках, я продовжила користуватись гелем і більше висипів не було.

Очищуючий гель Bioderma Sensibio ефективно знижує чутливість шкіри. Якщо шкіра роздратована, вмивання уим гелем приносить справжнє полегшення. Це хороший, надійний гель і я можу його радити людям з чутливою шкірою, а також тим в кого проблема чутливості супроводжується акне і всім, хто в пошуках засобу, котрий ретельно очищує шкіру і при цьому не пересушує її. Хоча майже всі відгуки на гель для вмивання Bioderma позитивні, оскільки не існує косметики, яка б підходила абсолютно всім, раджу почати знайомство зі 100 мл гелю.