Aha-кислоти та ві тамін С на проблемній шкірі
Пілінг-скатка від українського бренду Joko Blend
У мене дуже чутливе обличчя, далеко не кожен засіб підходить, і це проявляється десь за тиждень, коли на обличчі я помічаю запалення і висипи. Саме тому, засоби типу пілінга я ввожу дуже акуратно, бо у мене був негативний досвід з кровавим пілінгом від Ordinary - який викликав не просто запалення, а відчудження до всіх доглядових засобів. Але треба перебирати і шукати свої засоби, тому ми тут зараз.
Пілінг прийшов у компактному флаконі в 100 мл. Дуже зручний дозатор-помпа, який має двофакторну систему захисту:
- спочатку спеціальний клапан, який захищає від натискання,
- потім ще і дозатор треба повернути в сторону, щоб можна було отримати засіб.
Сам засіб приємної гелевої т екстури, в міру густий (схожий на гелі алое, якщо ви такими користувались). Пілінг має легке бузкове забарвлення, яке помітне тільки у великій концентрації в флаконі, а також дуже ніжний солодкий парфумований аромат (можливо навіть з нотками бузку).
Використовувала пілінг-скатку по мірі необхідності. Я це визначаю так: коли ти змиваєш всі засоби, а на шкірі все одно відчувається що вона не ідеально гладенька. Особливо це помітно в зонах, де волосся торкається шкіри обличчя і всі засоби плавно переносяться на шкіру.
Мій догляд за шкірою з пілінгом-скаткою:
- Змиваю макіяж гідрофільною олією
- Використовую гель для умивання, змиваю його і витираю обличчя насухо.
- Набираю пілінг (мені вистачає 1.5 натискання на дозатор), і круговими обертами наношу пілінг на шкіру обличчя. Розтираю до моменту, коли вже пілінг скатується в білі комочки, ще трохи розтираю і умиваюсь.
- Далі краще нанести заспокійливу масочку, я використовувала минулого разу цю - https://club.makeup.com.ua/post/39076/. Шкіра на фото як раз після використання пілінгу. Це краще робити з масочкою, щоб не було зайвих подразнень шкіри.
Що дає мені пілінг-скатка:
✔️ Дуже якісне очищення шкіри. Після пілінгу відчувається промивання шкіри до скрипу, немає оцього масного відчуття на шкірі.
✔️ Я помітила, що дуже якісно прочищаються пори (особливо на носі), і як результат звужує пори.
✔️ Справляється з ороговілими клітинками і лущеннями шкіри.
✔️ Засіб дуже легкий у використанні, не потребує довгого часу витримки для такого результату.
Я залишилась задоволена використанням пілінг-скаткою, але рекомендую наносити після зволужувальний та заспокійливий догляд, оскільки на чутливій шкірі треба бути обережним з пілінгами. Якщо ж ви схильні до подразнень та висипів (як я), то треба ще і слідкувати за реакцією, не одразу через день наносити пілінг, а почати з разу на тиждень та послідкувати чи нормально сприйме шкіра, і у разі якщо ні - обрати більш легкий догляд. Більш легкою та мёякою альтернативою для проблемної шкіри я б назвала ензимну пудру https://club.makeup.com.ua/post/36717/.
Якщо ж шкіра нормального типу, то бачила що багато дівчаток комбінують ці два засоби, і я би радила даний пілінг.
Коментарі (0)