Та сама "підліт кова шкіра"
Ще 3 роки тому, я не уявляла селфі без фільтрів і масок, та завжди виходила на вулицю тільки із щільним макіяжем. І ось через тривалий час я нарешті поборола ту "підліткову шкіру"
Моя історія про те, що далеко не завжди поход ко косметолога, означає гарно підібраний догляд, та хороший урок для дівчат, які переживають зараз цей період
З чого все почалося
Я завжди намагалася доглядати за своїм обличчям починаючи з 14 років, тому такі магазини, як Eva і Prostor, були моїм другим будинком) Я скуповувала багато гелів, пінок, кремів, але особливо я любила маски... (спойлер: не треба так)
Через одну таку маску, я вперше пішла до косметол ога.
У мене виявилася алергія на компоненти в масці і мені призначили лікування та й заодно - домашній догляд.
Моя перша dermacosmetics
Призначили мені лінійку від La Roche-Posay EFFACLAR.
Спочатку мені все подобалося, засоби трохи підсушували мою шкіру, але потім почався справжній жах. Я чула про період "чистки шкіри", коли засоби витягують усе зсередині, але такий період зазвичай йде від 4 тижнів до 3 місяців, а у мене він був більше пів року...
Тоді я зрозуміла, ніяка це не "чистка", моїй шкірі просто не підійшла ця серія. І вирішила я стати сама собі косметологом (спойлер: це була погана ідея) та підібрати догляд сама.
P.S. вся лінійка дуже сушить мою комбіновану шкіру, а особливо лосьйон, тому взагалі не рекомендую!
Спроба 2
Начитавшись відгуків, я вирішую купувати лінійку від Vichy Normaderm.
Але і тут доля вирішує мене випробувати) Це були наймарніші засоби, які побували на моїй шкірі. У мене не було абсолютно ніякого ефекту, але й гірше особливо не стало.
Ніколи не робіть це!
Перебуваючи у пошуках гарного догляду, я добивала свою шкіру.
У мене були величезні підшкірники (постакне яких, я лікую досі) і я вирішила проткнути один з них, а вірніше розколупати цілу дірку... Так, це був справжній жах. У мене потекла рідина, яку неможливо було зупинити, проте підшкірник звісно зменшився, проте ненадовго...
Чудовий випадок або 1 етап
І ось з "діркою" на обличчі, акне та пересушеною шкірою, я бачу рекламу в інстаграмі)
P.S. нарешті гарні новини!
Я бачу безкоштовну онлайн-консультацію дерматолога-косметолога і вирішую її пройти. Ця консультація була від бренду Biotrade та підбір засобів відповідно був також цього бренду.
У мене був легкий ступінь акне і гарні рекомендації, як все лікувати. І я вирішила спробувати втретє. Як бачимо, Бог таки любить трійцю))
Я чітко дотримувалася системи догляду і дотримувалася деяких порад:
- виключити будь-які молочні продукти
- повна відмова від косметики ( це було дуже важко, але гарна шкіра була мотивацією)
- замінюємо звичайний рушник на паперовий
- не торкаємося обличчя руками
- вітаміни