olena_glossy

Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary

Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary

Пакування на 10 з 10. Зовнішня коробочка білого кольору з жовтими акцентами та чіткими чорними написами виглядає дуже стильно. Всередині знайдете тубу з дозатором, що закривається кришечкою – це неймовірно зручно! Крем не контактує з повітрям, легко дозується, а туба стійко стоїть на полиці. До речі, акцентний жовтий колір просто ідеально підходить для сонцезахисного крему 🌞

Об’єм 40 мл.

Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary
Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary
Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary
Сонцезахисний крем SPF 50+ від бренду Hillary

Фільтри та склад. Опишу лише найважливіші пункти 👇

Санскріни:

🔹 Ethylhexyl Methoxycinnamate – хімічний фільтр, захищає лише від UVB (поглинає ультрафіолетове випромінювання (при довжині хвилі: 280-320 нм) з максимальним захистом при 310 нм). Не стійкий, під впливом сонячних променів втрачає свою ефективність.

🔹 Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate – хімічний фільтр нового покоління, забезпечує захист від сонця у всьому діапазоні UVA (320-400 нм) з максимальним захистом при 354 нм.

🔹 Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol – гібридний фільтр нового покоління (одночасно має властивості хімічних та фізичних фільтрів), захищає від UVB та UVA – у діапазоні 280-400 нм з максимальним захистом при 305 нм і 360 нм, фотостабільний.

🔹 Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine – хімічний фільтр нового покоління, охоплює весь діапазон UVB та UVA, 280-400 нм із максимальним захистом при 310 та 345 нм, фотостабільний

Корисності:

🔹 Екстракти паростків соняшнику та насіння дерева тара

🔹 Стабільні форми вітаміну С та вітамін Е, коензим Q10

🔹 Екстракт центелли азійської та ніацинамід

Враження про крем

Крем має щільну консистенцію білого кольору з ледь відчутним косметичним запахом (у складі є parfum). Він легко розподіляється по шкірі та не вибілює її. Після нанесення потрібно почекати 2-3 хвилини для поглинання. Надає шкірі сяйного ефекту (блиск помірний). Для мого жирного типу шкіри одразу після нанесення виглядає добре, а от години за 3-4 шкіра починає сильно блищати і її доводиться промокати серветками.

Для жирного типу шкіри некомфортний у поєднанні з декоративною косметикою (максимум виходить нанести точково консилер, але з часом і він починає плисти).

Виробник двічі збив мене з пантелику. Як?

  • Спереду на упаковці в кружечку обведено лише UVA. То він не захищає від UVB? Ні, захищає. Про це описано ззаду упаковки і підтверджує аналіз складу.
  • Ззаду картонної упаковки є схемка, яка перетягує на себе увагу, відволікаючи від тексту. На ній зображено, що крем потрібно поновлювати кожних дві годинки. Чи це так? Не зовсім. В умовах міста він не потребує поновлення протягом дня, але в умовах пляжу чи тривалого перебування на активному сонці потребує поновлення кожних 2 години.

Загальні висновки. Цей сонцезахисний крем від Hillary ідеально підходить для коротких виходів з дому, як-от похід до магазину чи на ринок. Протягом 2-3 годин він добре виглядає на жирній шкірі, і якщо ви не користуєтеся тональними засобами щодня, він цілком може вас задовольнити. Однак, для повного комфорту протягом усього дня, особливо якщо вам потрібен макіяж для офісу чи інших важливих подій, можливо, знадобиться додатковий засіб.