Чистикова Дар'я

Men's space: зволожуючий крем для обличчя від Barbers

Men's space: зволожуючий крем для обличчя від Barbers

На днях розповідала про чудовий очищуючий гель для обличчя (тут https://club.makeup.com.ua/post/39391/). Сьогодні ж хочу поділитися враженнями від другого засобу у догляді за обличчам коханого, а саме — від зволожуючого крему, з тої ж доглядової лінійки для чоловіків Barbers ⬇️

Пакування та загальні характеристики

Крем представлений у невеличкому матовому флакончику чорного кольору. Всередені помповий дозатор, легко і без проблем дозує продукт не великими порціями, не плюється. Безпосередньо на дозаторі була присутня так звана пломба, жодного додаткового пакування не було.

Крем має досить щільну текстуру, вона в міру жирна, але при нанесенні на шкіру немов тане під впливом тепла і перетворюється на легку емульсію. Розподіляється засіб по шкірі швидко та легко. Бачили б як це робить мій коханий 🙈

Щодо аромату, він такий же, як і у гелю, а-ля "чоловічий одеколон", але свіжий та ненавязлиаий. Те, що це засіб чоловічий відчутно одразу. Запах плавно стихає після нанесення і, у подальшому, не конфліктує з іншими засобами.

Стосовно складу

Розбір складу крему показує, що він багатий на зволожуючі і живильні компоненти, такі як гліцерин, сквалан і олії, які забезпечують шкіру необхідними поживними речовинами і зберігають вологу.

Протизапальні і загоювальні властивості надають екстракти центелли азійської і бісаболол.

Антиоксиданти, такі як вітамін Е, допомагають захистити шкіру від вільних радикалів і шкідливих зовнішніх чинників.

Враження від використання

Чоловік є володарем вiдносно нормальної шкіри. Пропоную одразу оцінити результат візуально:

За моїми спостереженями можу сказати, що крем поглинається не одразу, на це потрібно 2-4 хвилинки. Весь цей час відчувається невеликий та приємний холодок (так, я теж трохи спробувала) та зволоженість шкіри. Фiнiш такий сатиновий, навiть наносила поверх макiяж: тримався добре, нiчого не скочувалось. Жодних неприємних вiдчуттiв не викликав, нових висипань чи алергiї теж не спровокував.

Результат використання комбо гелю та крему за 3+ тижнів чоловiком:

• шкіра стала помітно зволоженою, м'якшою і гладкішою на дотик;

• немає лущення та сухості;

• візуально вирівнився тон шкіри та рельєф.

Вiн задоволений результатом, а це найголовніше🥰

Дякую за увагу ❤️