Mila__Mi

Дуже гарний набір м'яких ексфоліантів

Оскільки у мене комбінований тип шкіри, мені обов'язково потрібно використовувати додаткове очищення (окрім звичайної вмивалки) в своєму догляді.

Зазвичай я завжди використовую глиняні маски, інколи пілінг-скатки, пробувала убтани, а ось ензимну пудру пробувала вперше.

І чудово, що у Joko Blend вийшов набір, який містить в собі і ензимну пудру і гель-пілінг. Такий набір є чудовим варіантом, якщо не можете визначитися з видом ексфоліанту.

Оформлення в м'якому фіолетовому кольорі з зображенням самих засобів і їх текстурами.

На зворотній стороні є загальний опис про кожен засіб, їх складові, об'єми, інформація про виробника та таке інше.

💜 Бавовняний мішечок

💜 Ензимна пудра для вмивання

💜 Пілінг-скатка

Мішечок виконаний із бавовни, такий приємний, хрусткий на дотик. На ньому є зав'язки, завдяки яким можна розширювати і звужувати сам мішечок.

Раніше я вже описувала набір по догляду за волоссям від бренду
https://club.makeup.com.ua/post/36318/
Там також є такий мішечок, тільки за розмірами він трохи більший.

Тепер в мене вже є два брендовані мішечки від Joko Blend, в яких можна зберігати будь-що і також вони чудово можуть згодитися у подорожі 😉

Оформлення та формат:
Пудра знаходиться в маленькій баночці, об'ємом 70 г. Баночка оформлена в біло-фіолетовому кольорі, виглядає дуже приємно 💜

На зворотному боці можна знайти детальну інформацію про засіб: опис основних компонентів, склад та рекомендації до застосування та інше.

СКЛАД:
Рисовий крохмаль - пом'якшує, захищає та поглинає надлишки шкірного сала, досягаючи матового покриття. 
Кокоїл ізетіонат натрію - розчиняє жири, м'який очищуючий агент; надає шкірі зволоження, пом'якшує та робить її шовковистою на дотик.
Альгінат - солі альгінових кислот; зволожують та заспокоюють шкіру.
Папаїн - рослинний фермент; очищує сальні залози, відлущує відмерлі клітини та зменшує точкові запалення.
Бромелайн - комплекс речовин на основі м'якоті ананасу; зменшує жирність на шкірі, виводить токсини та зменшує запалення.
Карагенан - компонент на основі морських водоростей; зволожує та утримує вологу у шкірі,
Лимонна кислота - очищує та освітлює шкіру.
Лауроіллізин - похідна амінокислоти; пригнічує ріст вірусів.
Аскорбілглюкозид - антиоксидант; освітлює та зменшує гіперпігментацію, захищає шкіру від сонячних променів, нейтралізуючи вільні радикали. Зміцнює структуру шкіри та підвищує еластичність, надає гладкості та природнього сяйва.
Мальтодекстрин - утримує вологу у шкірі.

Аромат квітковий з ноткою ананасу та вітаміну С. Він навіть такий, трохи пудровий. Відчувається при використанні (але не викликає дискомфорту) та трохи після використання, стаючи поступово менш помітним.

Колір білий.

Текстура пудрова, однорідна, без якихось часточок.

Ензимну пудру я використовувала на протязі 3-х тижнів, 1-2 рази на тиждень (за потребою).

Застосовувала її одразу після вмивання пінкою.

Зтрушувала флакончик і натискаючи на пляшку висипала необхідну кількість засобу собі на долоню. Потім додавала необхідну кількість води і розтирала в долонях до утворення пінки.

Піноутворення: при контакті з водою, пудра швидко утворює м'яку та ніжну пінку.

Очищувала очищення так, як зазвичай вмиваюся пінкою для вмивання, особливо приділяючи увагу Т-зоні.

Після чого змиваю засіб теплою водою і наношу подальший догляд. І це обов'язково зволожуючий тонік, сироватка та крем.

Ефект після використання:
▫️ м'яко очищує шкіру та відлущує відмерлі клітини (знову ж таки, дуже м'яко це робить)
▫️ помітно освітлює чорні цятки (особливо бачу результат на носі)
▫️ вирівнює тон шкіри, пом'якшує, прибирає жирний блиск та надає гладкості

Мені дуже сподобався такий додатковий формат 2-х разового очищення шкіри обличчя після вмивання. Шкіра очищення, навіть з легким скрипом, така як відполірована 😍 Така гладенька, гладенька. І помітила також, що після неї потім краще лягає макіяж.

Перше використання ензимної пудри мені порадувало. Класна ензимна пудра у бренда, можу радити 👍🏻

Оформлення та формат:
Пластикова пляшечка з дозатором (що зручно у використанні, аніж це була б туба).

Оформлення ідентичне ензимній пудрі, бо гель-пілінг також в біло-фіолетовому кольорі.

На зворотному боці пляшки є детальна інформація про засіб: опис та дія основних компонентів, склад, спосіб застосування та інша інформація.

СКЛАД:
Цетилтриметилаионій хлорид - антисептик.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Ламінарія - очищує, зволожує та дезинфікує.
Аскорбінова кислота - потужний антиоксидант, сприяє процесам регенерації, захищає шкіру від УФ-випромінювання, посилює синтез колагену у шкірі, прискорює загоєння ран, уповільнює старіння, допомагає в боротьбі з гіперпігментацією.
Молочна кислота - відлущує відмерлі клітини, регенерує, оновлює, зволожує, зміцнює захисний бар'єр, надає пружності та еластичності, зменшує щільність комедонів та розміри пір.
Глікольова кислота - прискорює відлущущення ороговілих клітин, глибоко очищує, розгладжує та зменшує пігментні плями.
Феноксиетанол - діє як антисептик, пригнічує ріст бактерій та надає легку зволожуючу дію.
Бензоат натрію - антисептик.

Аромат дуже ніжний, такий приємний (моя мама сказала, що в неї колись були схожі парфуми). Він до речі ненав'язливий, пахне квітами з такою кислинкою (адже у складі є кислоти).

Колір прозорий.

Консистенція гелева, однорідна, ближче до густої (не швидко розтікається).

Дозатор-помпа з надійним блокуванням і пластиковим затискачем. В дорогу можна спокійно брати 👌🏻

Дозується дуже добре, не плюється.

Виробник рекомендує використовувати засіб 1-2 рази на тиждень. Я використовувала його 1 раз на тиждень за потребою.

Наносила гель на попередньо очищену, трохи вологу шкіру обличчя. Розподіляла гель масажуючими рухами, допоки гель не починав скочуватися (а це буквально 1-2 хв).

Після того, як він повністю скатався я змивала його залишки теплою водою і наносила свій подальший догляд.

Ефект після використання ⬇️
Перше, що відчувала після вже під час використання - це неймовірну м'які і гладкість (які до речі будуть відчутні і після використання).

Пори стали більш світлими та чистішими.

Шкіра посвітлішала, наче з неї втомився весь той бруд, що раніше на ній накопичився.

Також пілінг-скатка дуже добре розгладжує шкіру.

Повертає природній рум'янець та робить шкіру шовковистою на дотик.

І цей засіб мені також сподобався і я залюбки ним користуюся і буду користуватися. І також хочу нагадати, що користуючись кислотами, обов'язково використовуйте СПФ.

Підсумок ⬇️
Це справді чудовий набір м'яких ексфоліантів для шкіри обличчя 🌿 Особливо раджу звернути на нього увагу, якщо ви тільки починаєте знайомитися з подібними засобами 💜

24 травня, 2024
Mila__Mi
24 травня, 2024