Дарина🦉

Заспокійливий тонік для обличчя

Заспокійливий тонік для обличчя
Заспокійливий тонік для обличчя

База, база і ще раз база! Дуже задоволена цим заспокійливим тоніком для обличчя. Обирала саме заспокійливий, не агресивний тонік, який би був дуже лагідним етапом очіщення. А головне заспокоював шкіру, бо зараз, в спеку, маю дуже роздратовану шкіру.

Особливості Joko Blend Soothing Face Tonic (від виробника):

- насичує вологою і зберігає її;

- підтримує оптимальний рівень зволоження;

- попереджає дегідратацію та лущення;

- регулює вироблення себуму;

- пом'якшує і розгладжує тканини;

- відновлює пружність та еластичність;

- підвищує тонус шкіри;

- знімає подразнення і почервоніння;

- захищає від негативної дії зовнішніх факторів.

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, NaPCA, Hydrolyzed Collagen, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, CI 42090.

Тонік представлен в зручному для користування форматі, пластиковий флакон (прозорий), з зручним дозатором. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Об'єм 150 мл.

Заспокійливий тонік для обличчя
Заспокійливий тонік для обличчя
Заспокійливий тонік для обличчя

Текстура - "густа" водичка, ніжно-блакитного кольору (не фарбує шкіру). Гарно розподіляється по шкірі, після нанесення швидко вбирається. Дуже економічний, + я користуюсь ватними пафами, це ще економить засіб.

Аромат - легкий, квітковий, наче пудровий (я не дуже люблю віддушки в таких засобах, але ця мені просто приємна, і вона відчутна лише хвилини 3).

Тонік дуже мені підійшов (комбінований тип шкіри, схильний до жирного, почервоніння).

Він миттєво заспокоює шкіру (почервоніння одразу стають менш виразними), та дуже глибоко зволожує. Аж напитує, шкіра після нього прям відновлена.

Після нього не має бажання одразу наносити зволожувальні засоби. На дотик шкіра дуже м'яка, на вигляд шкіра прям в тонусі!

Гарно готує шкіру до подальшого догляду. Наразі користуюсь ним два рази на день.

Це той випадок, коли засіб "нудний" в гарному сенсі, ніяких агресивних дій, неприємний відчуттів, а звичайне зволоження та заспокійливе для шкіри!

Тому якщо Ви, шукаєте саме базовий тонік, для зволоження та заспокоєння шкіри, дуже раджу звернути увагу на цей!

Всім дякую 🦉