BELENKAYA

Прибираємо чорні цятки вдома + фото до/після

Прибираємо чорні цятки вдома + фото до/після

Чорні цятки, сальні нитки, що тільки не з'явиться на тому обличчі. Незважаючи на те, що їхня поява це нормальний і фізіологічний процес, мені дуже дискомфортно бачити це у дзеркалі. Напривеликий жаль, всі чистки у косметологів закінчувалися ранами, загостреннями та сосудистими зірочками, тому в якийсь момент я почала чистити обличчя самостійно. В цьому дописі хочу з вами поділитися, що я для цього використовую, сам процес і результати.

Для того, щоб зробити чистку мені потрібні:

• серветки для видалення чорних цяток Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet;
  • ватні диски;
  • будь-яка ефірна олія (я беру чайне дерево);
  • велика ємність, у яку можна залити окроп;
  • великий рушник;
  • антисептичні спиртові серветки;
  • гарне джерело світла.

Що до чого?

Я маю чутливу і зневоднену шкіру, яка буквально дубіє у холодну пору року. Почистити її у такій кондиції просто неможливо, адже зайвий тиск може спричинити багато проблем.

Щоб досягти потрібного результату, я використовую метод водяної бані. Спочатку я кип'ячу воду, додаю туди декілька крапель ефірного масла, та чекаю 2-3 хвилини, поки зійде активна пара (бо вона дуже гаряча). Після цього я переливаю воду у зручну велику ємність, нахиляюся над нею, та накриваю голову рушником. Важливо накритись так, щоб не було прогалин, адже наша задача створити ефект бані.

Багато хто думає, що ці серветки працюють на манер чорної маски, або пластирів для носа, але це зовсім не так! Серветки просочені спеціальною рідиною, яка дуже сильно розм'якшує чорні цятки та залишки себуму в порах, тому їх важливо використовувати правильно.

Спосіб використання (після очищення та розпарення обличчя):

Витягти серветку з банки за допомогою пінцету, що йде в комплекті. Акуратно прикласти її до проблемної ділянки шкіри, або розкласти 2-4 серветки на декільна проблемних зон, якщо у цьому є потреба. Для більшого ефекту зверху можна накрити харчовою плівкою. Залишити на 15-20 хвилин. Прибрати серветку, провести видалення сальних пробок у будь-який зручний спосіб (я використовую пальці обмотані ватними дисками, але можна застосувати ложечку-уно). Після чистки вмитися звичним способом. Закрити пори можна за допомогою серветок для звуження пор Ciracle Pore Control Tightening Sheet, або використати будь-яку заспокійливу маску без комедогенних компонентів.

Серветки упаковані на совість. Є захисна плівка, яка захищає диски від висихання, а також пластиковий пінцет. У минулій версії пінцет був залізний, але не такий зручний, як новий. Серветки дуже тоненькі, майже прозорі, тому пластиковий пінцет прискорить процес відділеня однієї серветки від іншої. Їх, доречі, аж 40 штучок, тому вистачить надовго.

Що у складі?

• екстракт меліси має заспокійливу дію, запускає процеси клітинного обміну;
  • екстракт лопуха стабілізує роботу сальних залоз, позбавляє чорних цяток;
  • екстракт омели має антибактеріальні та протизапальні властивості;
  • екстракт звіробою покращує загальний стан шкіри, вирівнює тон обличчя.

Склад з упаковки:

Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Melissa Officinalis Extract, Arctium Majus Root Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Hypericum Perforatum Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Butylene Glycol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ascorbic Acid, Fragrance.

Декілька років тому я придбала професійну косметологічну лампу, завдяки якій я бачу на обличчі навіть те, чого немає. Вам не обов'язково використовувати таку потужну техніку, кільцева лампа також підійде. Насправді, робити чистку під гарним освітленням дуже важливо, адже ви зможете ретельно пройтись по всьому обличчю та не пропустити жодну пору.

Чого вже соромитись, все як є, без прикрас. Але результат очевидний і дуже мене тішить. Зірочки, які ви можете побачити на фото, залишилися у мене після горе-косметологів. Чистка за моїм способом не передбачає сильного стискання шкіри, використання залізних інструментів тощо, тому підійде навіть тим, хто має чутливу шкіру.

Після чистки я використовую м'який молочний пілінг у вигляді серветки, а також глиняну маску на основі чаю Матча. Пілінг роблю тільки у тих випадках, коли не маю активних запалень, решту часу застосовую тільки маску.

Саме так я підтримую шкіру чистою та гладенькою, а також не забуваю про регулярне використання кислот. А ви б спробували такий спосіб?