Kristina S

Пілінг для шкіри голови Meloni

Пілінг для шкіри голови Meloni
Пілінг для шкіри голови Meloni

Пілінг шкіри голови має безліч переваг. Він має бути обов'язково у рутині володарок жирного типу. Раніше я використовувала звичайну мілку сіль(змішувала її з шампунем та наносила) або готові скраби.Тепер познайомилась із кислотним пілінгом, який набагато простіший у використанні і підійде навіть для чутливої шкіри при дотриманні правил.

Останнім часом я відкрила для себе багато нових засобів,які ніколи не використовувала. Одним з таких є пілінг українського бренду Meloni. Це мій перший кислотний пілінг.
У мене жирний тип шкіри голови,схильність до лупи. Усе це є підставами для регулярного використання пілінгу.

Під словом"регулярно", у данному випадку,я маю на увазі раз на тиждень. Саме такий проміжок часу рекомендовано виробником.

Пілінг для шкіри голови Meloni

Дуже зручно,що можна обрати об'єм засобу. Представлено 50 та 100 мл.

Мені подобається мінімалістичний дизайн, білий колір пляшечки.
Дозатор пілінгу дуже зручний - довгий,тонкий носик,яким зручно наносити засіб.

Аби відкрити пілінг,потрібно розкрутити маленьку кришечку на носику,але бути обачним,бо вона легко губиться)

Пілінг має гелеву прозору консистенцію. Аромат присутній, з пляшки він майже не відчувається, а після розтирання мені нагадує дріжджі.
Він не насичений,тому після змивання зникає і зовсім не заважає.

Єдиний недолік,який я виявила під час використання - дата виробництва надрукована на тарі. Від вологи і після декількох застосувань почала змиватися.

Розхід на одне використання,можливо трохи більше чайної ложки. Зважаючи на це та частоту застосування,думаю вистачить на пів року. Саме за такий проміжок часу рекомендовано використати пілінг.
А якщо враховувати вартість, виходить дуже бюджетно і доступно.

Склад збагачений молочною,гліколевою,лимонною кислотою, гліцерином та пантенолом.
Кислоти ругулюють вироблення себуму, усувають відмерлі клітини,покращують мікроциркуляцію і поновлення клітин.
Гліцерин утримує вологу,а пантенол зволожує та заспокоює.

Дуже важливо дотримуватися способу використання пілінгу. Витримувати 2-3 хвилини, застосовувати не частіше 1 разу на тиждень. Не використовувати при наявності ран,порізів і т.д.


Я наношу його точково по усій голові прямо із дозатора.Під час нанесення я відчуваю легке тепло.
Подушечками пальців розтираю і після масажую спеціальною щіткою декілька хвилин. Далі, без проблем, споліскую водою та наношу шампунь.
Після використання немає дискомфорту і неприємних відчуттів,лише свіжість шкіри голови.

Але одного разу,через свою необачність мала неприємні наслідки,які показують,що кислоти дійсно працюють і потрібно бути обережним.
Замість, максимум, 5 хвилин я тримала пілінг 20 хв розмовляючи по телефону. Час пройшов непомітно і спочатку я відчувала лише тепло. Вже після змивання з'явився дискомфорт і шкіра була стягнута, свербіла. Після висушування волосся з'явився ще більший свербіж, почервоніння. Допомогло мені тоді періодичне намочування шкіри голови водою. На наступний день ці симптоми зникли,але поновилися з меншою інтенсивністю після наступного миття шампунем.
Випадковим чином я зрозуміла - безсульфатний шампунь приносить меньше дискомфорту,тому використовувала його протягом тижня. Приблизно стільки часу знадобилося,щоб зникло почервоніння і неприємні відчуття після миття.


Ця ситуація показує,що не потрібно нехтувати рекомендаціями щодо застосування косметичних засобів з активними інгредієнтами.

Я з цікавістю ввела у свою рутину догляду за волоссям новий засіб - кислотний пілінг.
За час використання помітила,як зменшилась лупа. Після миття відчувається легкість і свіжість.
На частоту миття засіб не вплинув.
Метод хімічного пілінгу дуже легкий у використанні і дієвий для мене в порівнянні із механічним. Думаю, навряд чи тепер повернусь до скрабів.

Раніше розповідала про мега-живильну маску Meloni, яку можна наносити на шкіру голови https://club.makeup.com.ua/post/38915/
Спасіння після моїх "експериментів"🤭