olena_glossy

Чудова знахідка для жирного типу шкіри

Напевно кожен, хто має жирний тип шкіри шукає засоби та методи, якими можна врегулювати вироблення надлишкового себуму шкірою. Я не виключення, особливо в період, коли стає тепло. Розповім про засіб, який мені сподобався та підійшов – денний крем Matte Cream SPF 20 від українського бренду Piel Cosmetics. P.S. У мене оновлена версія і вона відрізняється від тієї, що зараз на Makeup.

Знайомство з продуктом починається з зовнішньої картонної білої коробочки у вигляді кубика з усією можливою інформацією на кожній грані. Коробочка заклеєна прозорою круглою пломбою.

Всередині міститься кругла важка скляна баночка з білою кришечкою, яка закручується. На кришечці зображено скорочену версію логотипа та QR-код за яким можна переглянути детальну інформацію про крем (на самій баночці скорочена версія інформації з картонної упаковки) та одразу замовити новий крем, коли він буде закінчуватись.

Крем додатково запечатаний фольгованою мембраною. З такою кількістю захистів є впевненість у тому, що кремом точно до цього ніхто не користувався.

За своїх н-років життя у мене було чимало кремів з матуючим ефектом і основне моє очікування – матування без відчуття дискомфорту.

Тож які враження від крему?

Він білого кольору та середньої щільності на вигляд, але при нанесенні відчувається, що він скоріше легкий. Гарно та без проблем розподіляється по поверхні шкіри. Перші відчуття – враження, що шкіра моментально зволожена. Далі крему треба дати хвилинку-дві і відбувається чудо. Вона стає на дотик наче оксамитовою. Нема натяку на жирний блиск, жодного відчуття дискомфорту, сухості чи натягнутості шкіри.

Крем не конфліктує з жодними з моїх засобами – що також значний плюс.

Щодо тривалості ефекту. Мене дуже здивувало, коли нанесла крем об 11 годині, а о 18 зрозуміла, що обличчя виглядає пристойно. Так, мінімальне вироблення себуму є, але воно на рівні з нормальним типом шкіри. P.S. Без крему о такій годині відблиском мого чола можна пускати сонячних зайчиків на стіни 😆

Крім того, Matte Cream має SPF 20, що забезпечує мінімальний захист від UVA/UVB-променів. Це не заміна потужного сонцезахисного крему для активного сонця, але для менш активного сонячного періоду – цілком достатньо. Ну, і крем можна комбінувати з іншими засобами.

Практикуючи двоетапне очищення шкіри, забивання пор від використання крему не було помічено.

Підбиваючи підсумки, Matte Cream SPF 20 від Piel Cosmetics:

• Матує шкіру та контролює вироблення себуму.
  • Зволожує шкіру.
  • Забезпечує базовий захист від сонця (SPF 20).
  • Не забиває пори.
  • Легко наноситься та швидко вбирається.
  • Підходить як основа під макіяж.

Звичайно, такий продукт не підійде для всіх, але мені він дає можливість хоч трішки полегшити собі життя 😉