Оліч

K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask

K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask

Хоч засіб далеко не бюджетний, але почувши купу крутих відгуків, і те, що маска розроблена на основі запатентованого пептиду K18Peptide™, здатного проникати глибоко в структуру, відновлювати розірвані кератинові ланцюжки, і реально відновлювати волосся, я загорілася ідеєю спробувати її. А ще засіб підходить для веганів та не тестується на тваринах.

K18Peptide™ є аналогом природного будівельного елемента, завдяки чому волосся стає шовковистим і щільним.

У мене натуральне нефарбоване волосся. в'юнке на потилиці, і через це воно здається сухим та більш ламке. Почала я з флакончика на 15 мл і мені його вистачило на пару місяців на довжину волосся до плечей. Зараз я купила величезну пляшку 150 мл, і мені здається що я не встигну її використати за рік (термін придатності після відкриття 12 місяців). Тож в будь якому випадку раджу починати знайомство з маленького об'єму.

Особливості K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask:- відновлює волосся, пошкоджене внаслідок впливу термічних приладів, барвників, освітлювальних засобів;
- запатентована формула з пептидом K18 для відновлення структури волосся;
- миттєвий результат після першого застосування;
- на 100 % веганський склад;
- не шкодить фарбованому волоссю, зберігаючи насиченість кольору;
- полегшує процес розчісування та укладання;
- за умови регулярного догляду зміцнює волосся на 91 % і робить еластичнішим на 94 %;
- не потребує змивання.

Механізм використання:

- помити голову шампунем, і не використовувати далі кондиціонери та маски

- трошки підсушити волосся рушником

- нанести невелику кількість маски на долоні (на фото кількість, що я брала для короткого волосся) та розтерти її в долонях, поки вона не стане щільного білого кольору

- розподілити маску по волоссю та залишити її на 4 хвилини

- висушити волосся феном

Щоб зробити курс, потрібно повторювати цю процедуру 5-7 миттів голови поспіль, а потім можна робити 1 раз на 1,5-2 тижні для підтримки волосся.

K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask
K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask

Мені здається, що після першого курсу ще півроку тому я побачила доволі яскравий ефект, волосся на дотик стало трохи щільнішим, та пружнішим. Далі я роблю вже підтримуючі процедури, та раз на ~3 місяці повторюю курс. Звісно я не можу сказати, що тепер моє волосся зовсім інше, але я бачу, що за пів року, поки я не стригла волосся, посічених кінців утворилось дуже небагато, а ще раніше у мене були білі крапочки на стрижнях волосся, по яких воно потім обламувалося, зараз іх стало значно менше (треба прям пошукати). Але зауважу, що також я додала в догляд еліксир Olaplex №3 один раз на тиждень на 30 хвилин під шапочку (а ще вітаміни та сироватку для шкіри голови). Тож зміни є, і я сподіваюсь, що в довгостроковій перспективі це допоможе мені мати густий зріз на більш довгому волоссі, бо довгі роки мені не вдавалося зберігати довжину, при тому що догляд був хороший і дуже різний.

А ще хочу сказати, що все ж це може бути лише частиною комплексу, бо волосся потребує живлення і зсередини, і догляду за шкірою голови, і за всім полотном.