Yustal

Зволожуючий бальзам для губ Tink Superfood For Lips Coconut

Кокосовий зволожуючий бальзам для губ від українського бренду Tink я обрала з надією на красивий прозорий блиск на губах. Бальзам об’ємом 15 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Склад у бальзаму непоганий:

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Alba, Methyl Gluceth-10, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmona Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum(Fragrance), Tocopheryl Acetate, Aqua (Water), Sodium Saccharin.

На початку складу вазелін та мінеральна олія, багато хто боїться продуктів переробки нафти, але якщо вони добре очищені, то ніяких проблем вони не спричиняють, вазелін та мінеральна олія створюють оклюзійну плівку. В бальзамі є бджолиний віск, зволожувальний агент, олія виноградної кісточки та олія жожоба, вітамін Е, і те, що мені найбільше сподобалось, — вода. Так, саме вода привабила мене у цьому бальзамі для губ, тому що мої тверді бальзами для губ води не містять і було цікаво порівняти засоби різного типу. Бальзам містить ароматизатор та підсолоджувач для солодких поцілунків.

Мої враження:

Симпатичний дизайн, зображення кокосів можна відчути на дотик. Кришка відкручується легко, першого разу я її ледь не загубила, так швидко вона знялась. Бальзам пахне кокосом, на смак дійсно солодкуватий. Губи з ним мають вологий вигляд, не настільки як з олійкою для губ або блиском, злегка. Дискомфорту він мені не спричиняє, після нежирного перекусу бальзам зникає, принаймні блиск від нього так точно. Аплікатором зручно користуватись, він не травмує губи, по бальзаму добре розподіляються олівці для губ, якщо хочеться додати відтінку губам. Мені складно оцінити доглядові властивості виключно цього бальзаму, тому що зараз я використовую декілька продуктів для губ: різні бальзами та крем, щоб давати шкірі губ відпочивати від оклюзії. Загалом, зволоження губ бальзамом з водою мені сподобалось, я можу рекомендувати цей бальзам до покупки.