olena_glossy

Залізобетонна стійкість кольору

Залізобетонна стійкість кольору

Олійка-тінт з солодким ароматом, зручним аплікатором, неймовірною стійкістю… але відтінок з нюансами. Пропоную детальніше розглянути продукт 👇

Перший погляд: дизайн, упаковка, аплікатор

Флакончик олійки-тінта виконаний з прозорого малинового пластику, на дотик доволі міцного. Білий надрук та додаткова наліпка позаду зі складом та особливостями використання продукту. Увесь флакон обтягнутий додатковою захисною плівкою.

М’якенький аплікатор у формі краплинки робить нанесення олійки-тінта дуже комфортним. Він забезпечує рівномірний розподіл продукту, а якісний обмежувач не дає можливість набрати його забагато.

Аромат та текстура

На дотик нагадує блиск для губ. Аромат солодкий, схожий на льодяник з кавуном 🍉. Після нанесення аромат зникає, залишаючи лише приємні відчуття на губах. Не липкий, не надто жирний, прозорий з рожевим відтінком.

Експерименти

Олійка-тінт для мене абсолютно новий продукт. Тож почувала себе експериментатором.

Перший експеримент: нанесла тінт-олійку на руку. Здалось, що відтінок 404 виглядає не таким вже і яскравим, як очікувала. Вирішила намалювати ще одну смужку, щоб показати, як виглядає у якості олійки та тінта після промокання серветкою. Зауважила, що перша смужка стала яскравішою. Зрозуміла, що відтінок проявляється протягом декількох секунд і перше враження оманливе.

Другий експеримент: тестую на губах. На губах олійка лягає гладко та комфортно. Але відтінок після повного «появлення» навіть в один слой стає дуже яскравого кольору штучної малини. Промокання серветкою забирає лише блиск, але не інтенсивність кольору. P.S. У форматі тінта продукт теж комфортний.

Який висновок?

404 відтінок не для всіх. З моєю неконтрастною зовнішністю губи з олійкою-тінтом виглядають наче не свої. Комбінації з олівцем чи помадою у моєму випадку теж програшний варіант.

Чому олійка-тінт залізобетонна?

Пішла змивати, а тут нюанс. Спробуй його ще змити. З легкістю не вийде, навіть з гідрофільним бальзамом чи олійкою з гелем для вмивання. Після усіх можливих маніпуляцій губи залишились злегка рожевуватими. Такого я не очікувала.

Тож які переваги та недоліки?

+ комфортна олійка

+ стійкий тінт

+/- солодкий аромат
+ зручний аплікатор

- 404 відтінок не для всіх

- губи мають бути підготовленими, адже у тріщинки колір в’їдається сильно і це виглядає страшнувато з 404 відтінком

Загалом, LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil залишив позитивне враження (окрім відтінку), бо, як на мене, такий формат та стійкість дуже зручні. Головне обрати правильний колір 😉