inspirit_inspires

Ні, не тонуючий засіб, а ФАРБУЮЧИЙ. Показую, як відтінок Cherry виглядає на рудому волоссі (^з^)-☆

Ні, не тонуючий засіб, а ФАРБУЮЧИЙ. Показую, як відтінок Cherry виглядає на рудому волоссі (^з^)-☆

Як одна (майже) імпульсивна покупка змусила мене подивитися на себе під іншим кутом 😅

Ні, не тонуючий засіб, а ФАРБУЮЧИЙ. Показую, як відтінок Cherry виглядає на рудому волоссі (^з^)-☆
Ні, не тонуючий засіб, а ФАРБУЮЧИЙ. Показую, як відтінок Cherry виглядає на рудому волоссі (^з^)-☆

Традиційно розбираємо склад під збільшувальним склом, адже треба знати, що ми на себе мажемо ;))

👉 Water (Вода) — основний розчинник в наших косметичних продуктах, безпечна і універсальна.

👉 Propylene glycol — зволожує, робить текстуру легкою і приємною на дотик, але пам'ятай, що велика кількість може викликати подразнення для чутливої шкіри.

👉 Cetyl alcohol & Cetearyl alcohol — це жирні спирти, що використовуються для згладжування шкіри, емульгації та стабілізації продуктів. Вони безпечні і взагалі твої бро.

👉 Sodium lactate — зволожувач, безпечний для більшості типів шкіри.

👉 Dimethicone — цей хлопець робить все гладеньким і ковзаючим, адже це всім відомий дешевий силікончик Якщо ти щаслива володарка кучерявої шевелюри чи просто не любиш силікони, то ти тепер попереджена.

Я намагаюся уникати склади з силіконами, так як вони вирівнюють волосся, обтяжуючи його. Ще і змиваються важко, кучері з ними нормально не виходять, але у майже всіх тонуючих засобах будуть силікони для створення "гладкого і блискучого ефекту".

👉 Dicetyldimonium chloride & Stearamidopropyl dimethylamine — це емульгатори та кондиціонуючі агенти, що поліпшують текстуру та властивості волосся. Можуть бути менш безпечними і викликати подразнення у деяких людей, тому пам'ятай, що все потрібно тестувати на невеликих ділянках шкіри.

👉 Behentrimonium chloride & Cetrimonium chloride — консерванти, мають антимікробні властивості. Потрібно ж баночку берегти від непрошених гостей!

👉 Phenoxyethanol — всіма улюблений консервант. Може трішки сушити шкіру та мати подразнюючу дію, але вважається безпечним для більшості типів шкіри.

👉 Colorants (Basic yellow 57, Basic brown 17, Basic red 76, Basic blue 99) — ці кольорові хлопці роблять продукт яскравим, і саме вони фарбують волосся. Правда, можуть бути трошки капризними, тож якщо твоя шкіра чутлива, треба бути обережною! 🎨

Дааа, я бачу, що написано «Вишневий червоний», але десь я вичитала у відгуках до цієї маски, що вона за фактом червона виходить без рожевини. Ну і мені здавалося, що мій теплий рудий повинен додати помаранчевості, навіть якщо вона вишнева, як писалося на упаковці.

Спойлер: Ні, червоно-рудою я не стала. Я стала. Рожевою! Такий рожевий, прям цукерково-рожевий.

Але мені навіть зайшло, побачила в цьому можливість обкатати відтінки червоних помад, які мені не пасували своєю рожевістю. Але подружці залишки маски вже віддала, хехехе 🌚

Від рук відмивається добре, від ванни теж чудово, змивався колір у мене тижнів 4 (я мою голову десь раз на тиждень). Профарбувало всю шевелюру, у тому числі і шкіру ;)))) Тримала маску для такого ефекту хвилин 10-15, на один раз пішла майже половина баночки.

За ціною вийшло +- як моя улюблена тонуюча маска, про яку я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/25418/
Тоді коли брала, ціна була 400+ грн. Але я трішки прогледіла, адже літраж тут всього 150 мл, а у inebrya аж 300 мл 💛

Ахтунг: Фарбує одяг навіть після того, як волосся висохло. Прогулялася в білій куртці, на комірі після години(!) прогулянки вже були рожеві розводи.

Так що якщо тобі було цікаво, як ця маска поводитиметься на фарбованому рудому волоссі, то ось тобі ще фоточки, щоб добити:

Вимилося в червоний, як я і планувала, хехе 🌚

Тільки не вимивається повністю і після фарбування в рудий було видно чітку границю більш червоного рудого ✨️

Сонечко, завжди читай етикетки та пам'ятай про свої особисті особливості, коли вибираєш продукти. Шкіра та волоссячко будуть тобі вдячні!

А я тепер біжу досліджувати інші косметичні інгредієнти, творити незвичайні макіяжі та писати круті пости про наше ментальне в інших соцмережах. Чекаю на твою вподобайку та коментар! 💛