Оліч

Лосьйон для тіла Poetry Home з ароматом L’etreinte De Paris

Лосьйон для тіла Poetry Home з ароматом L’etreinte De Paris

Обирала я собі довго заміну крему Collistar, і вибір пав на цей бренд, бо мені сподобався склад, бо це українский виробник і мені було дуже цікаво познайомитись з ароматами, бо я чула купу позитивних відгуків, що у них красиві парфумерні композиції (а які у них гарнесенькі дифузори 😍 доречі на сайти бачила ще й дифузори-велетні на 2 літри за 13 тисяч гривень, мабуть ідеальний подарунок для людини у котрої вже є абсолютно все 😅)

- ціна 1200 грн

- об'єм 500 мл

- виробник Україна

Про аромат:

Початкова нота: Ананас, Апельсин, Бергамот, Грейпфрут, Полуниця
Нота серця: Гвоздика, Троянда, Чорний перець
Кінцева нота: Ваніль, Гуаяк, Карамель, Кедр, Пачулі

Чесно кажучи, по нохах я собі уявляла цей запах абсолютно не таким, яким він виявився) Як тільки я запрала посилку на пошті, я відразу ж відкрила першим ділом цю пляшку і трохи засмутилась, бо чекала мабуть щось більш важке та складке. Тут для мене майже моноаромат винограду, терпкого, наче ви розкусили виноградову кісточку та їсте багато ягід з трошки кистили скоринками, але самі ягідки досить солодкі. Тримається на тілі запах не дуже довго. Я дуже хочу спробувати інші аромати.

Склад: алое, арганова олія, вода дистильована, дегідроацетова кислота, кокоглюкозид, кокосова олія, ксантанова камедь, лимонна кислота, натуральна парфумована олія, олія з абрикосових кісточок, олія соняшнику, олія ши, феноксіетанол, цетеариловий спирт

Як на мене, то склад радує.

Текстура крему дуже легка, не жирна, доволі швидко вбирається, не лишає сильної липкості, чи плівки на тілі.

Пакування пластикове, але виглядає гарно, наче скляне. Помпа працює без нарікань.

Нормальній шкірі буде достатньо зволоження, думаю що в теплу пору для сухої шкіри теж прекрасно підійде. Я задоволена покупкою, користуюся зараз ним через день і шкіра почувається добре. Обов'язково пошукаю інший, більш підходящий мені аромат.

Лосьйон для тіла Poetry Home з ароматом L’etreinte De Paris
Лосьйон для тіла Poetry Home з ароматом L’etreinte De Paris