Bloom&Blossom Lip Service - майже ідеальний бальзам для губ

Bloom&Blossom Lip Service - майже ідеальний бальзам для губ
Bloom&Blossom Lip Service - майже ідеальний бальзам для губ

Бренд більшості з нас невідомий, але однозначно вартий уваги: він дуже ретельний у виборі інгредієнтів, підтримує sustainability й recycling, та навіть сама Caroline Hirons включає його продукти до своїх боксів, що свідчить про певний рівень. У плані інгредієнтів до Bloom&Blossom можна придратися хіба що до ефірних олій, але знайти бренд, який би цим не грішив, дуже складно, адже ринок диктує свої правила, споживачі вимагають гламуру 🙄
Словом, у пошуках адекватної заміни моєму улюбленому, але не представленому на Мейкапі бальзаму для губ Biossance, я вирішила спробувати Bloom&Blossom, тож хочу поділитися з вами своїми враженнями.

Bloom&Blossom Lip Service - майже ідеальний бальзам для губ

Тюбик на 15 мл зі зручним дозатором. Додатково запакований у картон. Дозатор прекрасний, хороша форма, а, оскільки сам бальзам доволі в'язкий, то він не підтікає, не забивається у ковпачок тощо. Користуватися дуже зручно.

В'язкий жовтуватий жирний гель із дуже легким природним ароматом кокосової олії (це не ароматизатор, вона дійсно є у складі). Розподіляється легко, на губах стає прозорим.

Загалом приємний:
Lanolin - ланолін, жиро-воскова субстанція, яку виділяє шкіра овець, виконує захисну і живильну функції,
Cocos Nucifera (Coconut) Oil - кокосова олія, теж захисна функція,
Passiflora Incarnata Seed Oil - олія зерняток пасифлори (якщо спростити, то це маракуя),
Glycerin - гліцерин, зволожувач.
Отже, жодної нафтохімії чи ароматизаторів. Усе, як я люблю 😅. Хіба що хотілося би більший акцент на зволоження, а не просто захист (гліцерин, на жаль, аж на останньому місці, тож на нього сподіватися марно).

Хороший базовий захисний бальзам. На губах тримається довго, дає глянцевий прозорий фініш. Запах і смак ланоліново-кокосові, легкі. Добре захищає губи взимку, але зволоження, на жаль, малувато. Загалом дуже хороший варіант, хоч до ідеалу трохи не дотягує.
Дякую всім за увагу до мого допису! Всіх зі святом! Любіть і будьте коханими! 😘