Anna_feerie

Вітамінні (та не тільки) пусті баночки травня

Вітамінні (та не тільки) пусті баночки травня

Дуже люблю цю рубрику, адже вона дає змогу підвести підсумки щодо використаних продуктів (та й мотивує закінчувати баночки перед тим, як спробувати щось новеньке)).

Цього місяця більше всього закінчилось вітамінів та добавок, але й косметичні засоби також є в моїй скриньці🤗.

Вітамінні (та не тільки) пусті баночки травня

Вітамін Д у дозуванні 8000 від польського бренду AllNutrition - тут багато писати не буду, про важливість цього вітаміну в мене є окремий великий допис, тому, якщо пропустили, обов'язково прочитайте: https://club.makeup.com.ua/post/14749/.

Жувальний вітамін С я постійно купую для чоловіка, він приймає його по кілька штук на день як антиоксидант та препарат для захисту судин. Саме цей доволі смачний, не дає побічних ефектів на шлунок (я теж іноді його їм)), тож можу цілком рекомендувати🥰.

Про вітамін С і найбільш лагідні його форми також є стаття: https://club.makeup.com.ua/post/25303/

Примула вечірня - це дуже рідкісний та цінний компонент, який містить гамма-лінолеву кислоту. Олія примули допомагає регулювати баланс гормонів в жіночому організмі. В моєму випадку разом з комплексом трав, про який мова піде нижче, допомогла врівноважити цикл, а також зменшити кількість гормональних висипань на підборідді.

Цей комплекс жіночих трав мені також сподобався, бо трави на мені працюють доволі м'яко та при цьому ефективно. У складі вітекс священний, донг-квай, екстракти сої - що допомагають покращити співвідношення естрогену та прогестерону. Крім того розторопша, що піклується про здоров'я печінки, а печінка приймає безпосередню участь у метаболізмі гормонів. Також виробник додав екстракт пустирнику (наразі корисно кожній жінці) та астрагал - який застосовують для укріплення серцево-судинної системи.

*І про трави я писала лонгрід)) Обов'язково читати тим, хто має проблеми з гормональним акне: https://club.makeup.com.ua/post/6042/

Потерпіть трошки, це остання баночка з серії БАДів, далі вже перейдемо до косметики😆. Колаген Flex класний, але для мене найсмачніший з цієї лінійки - все одно ананас). Детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/39207/

Останнім часом мене тягне на аромат манго, тому я знайшла ось такий гельчик від Fa. І маю сказати, що він цілком хороший: кремовий, добре очищує, при цьому не пересушує шкіру. Пахне солодким манго з ваніллю - мені дуже підіймав настрій, тому хотіла б його повторити))

Шампуні серії Superfood я давно люблю і щиро рекомендую, наразі здебільшого користуюсь твердим форматом, адже він забезпечує мені додатковий день чистого волосся). Але шампунь з папайєю дуже хороший, з ідеальним балансом очищення та м'якості🤗.

Очищувальне молочке від польського бренду АА мені сподобалось, хоч і швидко закінчилось)). Якби не технічний аромат та той факт, що молочко пече очі, якщо знімати макіяж з цієї зони, то було б ідеальним для мене.

Якщо вас зацікавив даний продукт, ось тут показала його здатність розчиняти макіяж: https://club.makeup.com.ua/post/37260/

Живильний крем від Bielenda - то моя любов і щира рекомендація, максимально відновлююча текстура, приємний аромат та ефект вже за пару використань говорять самі за себе!) Куплю обов'язково, причому не один раз).

Огляд на крем: https://club.makeup.com.ua/post/36096/

Зубну пасту Median також купую не перший раз, вона гарно очищує зуби та не пошкоджує емаль. Це корейський бренд, на сайті також представлені інші варіанти)).

Бальзам для губ від корейського бренду Manyo. Що я можу сказати, хороший дієвий бальзамчик, але дуже дорогий, як для такого засобу😅

Закінчилась ефірна олії лаванди, без неї погано, тому треба купити. Зазвичай наношу на зап'ястя перед сном, щоб краще засинати🤗. Так би мовити, проти стресу всі засоби хороші)

Ось такі вийшли останны пусті баночки весни, крокуємо в літо і тримаємось ❤️