saybeautyk

MELONI | Shampoo Hair Rescue

MELONI | Shampoo Hair Rescue

Недавно мені випала нагода познайомитись з чудовим українським доглядом брендом для волосся - Meloni. Ви однозначно вже не раз бачили його на просторах спільноти, тож я не змогла витриматись і теж захотіла спробувати розхвалені засоби)

Для себе обрала лінійку Hair Rescue і на це є кілька причин. Найголовніша - оформлення в моєму улюбленому зеленому кольорі 😉

Також ця лінійка містить ніацинамід і пребіотик, які я обожнюю 🥰

Шампунь - база, основа, ґрунт, фундамент нашого догляду за волоссям.

Я маю жирний тип шкіри голови і мию волосся через день (а взагалі в ідеалі робити це щодня).

Шампунь в обʼємі 250 мл, має зручну пляшку з кришкою фліп-топ, що щільно закривається.

За консистенцією це рідкий гель, що не тримає форму та розтікається.

Шампунь безсульфатний, тобто не містить агресивних поверхнево-активних речовин і не буде так сильно сушити волосся, як звичайні сульфатники.

Звичайно, такий шампунь піниться гірше за сульфатний, тому і розхід його буде трохи вищий і це абсолютно нормально.

Склад тут дуже багатий і цікавий, виділяю основне (деяка інформація взята від виробника):

🤍Коко-глюкозид, кокосульфат натрію, кокамідопропіл бетаїн - мʼякі поверхнево-активні речовини з кокосової олії. Саме завдяки їм безсульфатні шампуні утворюють піну, але вона не агресивна.

🤍Ніацинамід – ефективно стимулює кровообіг, значно покращує живлення волосяних цибулинок, скорочує випадіння та збільшує густину волосся.

🤍Biolin P – пребіотик. Регулює виділення себуму, оптимізує pH шкіри голови, знімає запалення та подразнення, підвищує захисні функції дерми, насичує корисними мікроелементами.

🤍Екстракт розмарину зменшує ламкість та випадіння, заспокоює запальні процеси, зволожує локони, а також допомагає у боротьбі з лупою.

🤍Екстракт кропиви ефективно регулює жирність волосся, підсилює збагачення клітин дерми киснем, посилює блиск.

🤍Екстракт імбиру знижує жирність, відновлює структуру волосся на клітинному рівні, прискорює ріст, зволожує шкіру голови.

🤍Екстракт шавлії надає протигрибковий ефект, зміцнює, знімає запалення, посилює ріст, живить, ефективно очищає від забруднень та залишків косметичних засобів.

🤍Екстракт деревію позбавляє від проблеми жирної себореї та лупи, усуває запальні процеси та свербіж, має бактерицидну дію.

🤍Екстракт м'яти бореться з надмірною жирністю, лупою, ламкістю, роздратуванням, свербінням та тьмяністю волосся.

🤍Екстракт лимонника стимулює ріст, допомагає у боротьбі з випадінням, посилює пишність та м’якість волосся.

🤍Провітамін В5 лікує себорею та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.

🤍Гідролізат пшениці вкриває волосинки тонкою плівкою, що захищає від пересихання. Запобігає ламкість, знижує наелектризованість, збільшує товщину, допомагає повернути гнучкість та природний блиск.

Не дивлячись на те, що шампунь безсульфатний, він дуже круто очищає мою шкіру голови і - увага - продовжує свіжість.

Неймовірно, але факт - навіть на другий день я можу ходити з розпущеним волоссям, хоча зазвичай завжди роблю собі пучок, бо корені виглядають не дуже свіжими.

Шампунь не плутає волосся, не пересушує його (я користуюсь вже близько місяця на постійній основі і все добре). Не дивлячись на те, що зараз я не чергую його з сульфатними шампунями, моя шкіра голови все одно залишається чистенькою і не потребує додаткових засобів (правда періодично користуюсь ще кислотним пілінгом для глибоко очищення від Meloni, але розкажу про нього згодом😉)

Я залишилась дуже задоволена даним безсульфатним шампунем і цією лінійкою 🥰 подовження свіжості голови для мене в топі, тож цей шампунь - знахідка, якщо у вас така ж сама проблема (особливо на літній період).

Згодом я розповім про інші засоби лінійки та покажу фото і відео волосся, тому далі буде 💚