Чистикова Дарья

Здається, я його знайшла ♡

Здається, я його знайшла ♡
Здається, я його знайшла ♡

З приходом активного сонця Joko Blend радує нас новинкою — сонцезахисним кремом для обличчя з SPF 50, котрий обіцяє ефективний захист та комфорт. Обожнюючи масочки цього бренду та враховуючи загальний захват від нього, без зволікань вирішила випробувати цей сонцезахисний крем для обличчя. Розповім детальніше ⬇️

Пакування та загальні характеристики

Засіб приїхав до мене у картонній упаковці, на котрій зображена вся корисна інформація, щодо складу, виробника, застережень та іншого. Всередені пластиковий флакончик безпосередньо з кремом. Виглядає все дуже якісно, ​​дизайн пакування містить яскраво помаранчеві акценти.

Дозатор помпа, видає достатню кількість продукту за раз, повністю вистачає на обличчя та шею.

Запах косметично-пудровий, ледь-ледь вловимий, що дуже тішить у засобах для обличчя. Доречі, після нанесення одразу зникає.

За кольором не білий, ближче до айворі чи молочного. Текстура кремова, середньої густоти та щільності, крем тримає форму, при тому легко розподіляється.

Цінова політика засобу у межах 400-500 грн.

Склад

Основні сонцезахисні фільтри, які використовуються у цього складі крему:

☀️ Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus): Цей фільтр є органічним фільтром, що поглинає ультрафіолетове випромінювання типу А (UVA). Він захищає шкіру від шкідливих впливів УФ-променів, які викликають старіння шкіри та ризик раку шкіри.

☀️ Tris-Biphenyl Triazine (nano): Це фільтр нового покоління, також відомий як Tinosorb S. Цей фільтр має дещо відмінні властивості порівняно з традиційними сонцезахисними фільтрами, він забезпечує широкосмуговий захист, поглинаючи як УФ-А, так і УФ-В промені. Його наночастинки забезпечують ефективніший захист від УФ-променів та зменшують його потенційну токсичність.

☀️ Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150): Цей фільтр є органічним фільтром, який поглинає ультрафіолетове випромінювання типу B (UVB). Він захищає шкіру від попадання шкідливих UVB-променів, які викликають сонячні опіки та призводять до пошкодження ДНК.

☀️ Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb M): Цей фільтр є органічним фільтром, який забезпечує широкосмуговий захист, поглинаючи як УФ-А, так і УФ-В промені. Він допомагає зменшити ризик сонячних опіків та попереджає пошкодження шкіри від ультрафіолетового випромінювання.

Пам'ятка та поради використання SPF

1. Використовувати сонцезахисний крем щоразу, коли збираєтесь на вулицю: Навіть у похмурий день шкіру обличчя слід захищати від ультрафіолетових променів.

2. Наносити достатню кількість: Щоб досягти заявленого SPF, необхідно наносити достатню кількість крему на обличчя, включаючи шею, вуха та підборіддя.

3. Поновлювати кожні 2-3 години: Необхідно поновлювати захисний крем з SPF протягом дня, особливо після купання, пітливої діяльності або тертя рушником.

4. Уникати потрапляння в очі та на слизові оболонки: оскільки це може призвести до подразнення.

5. Додатковий захист: Якщо плануєте тривалий час провести під сонцем, використовуйте капелюхи, сонцезахисні окуляри разом із кремом з SPF.

6. Правильний демакіяж: Краще віддати перевагу гідрофільній олії, вона відмінно розчиняє всі компоненти сонцезахисного крему.

Враження від використання

Цей крем виявився для мене абсолютно комфортним, він добре розподіляється та досить швидко вбирається, не залишаючи слідів чи полос.

По відчуттям не липкий та не жирний, не має відчуття плівки. Візуально у дзеркалі бачу трохи легенького блиску, але на дотик шкіра приємна та гладенька.

Звичайно, найголовніше, це захист від сонця, і цей крем чудово справляється зі своєю задачею.

Моя шкіра схільна до ластовиння, тому, якщо я маю недостатній рівень захисту, воно миттєво починає з'являтися і доволі активно. Хоча я люблю його і виглядає воно гарно, але враховуючи всі інші наслідки ультрафіолетового випромінювання на шкіру, це зависока плата за цю красу. За тиждень використання, нових плямок помічено не було 👌

Ще варто зазначити, що цей крем здорово себе поводить, як основа під макіяж. Під тональним не скочується та ніяк з ним не конфліктує.

Сподобалось і те, що крем не вибілює обличчя. З обов'язковим демакіяжем, за час користування не спровокував нових висипань.

Joko Blend знову не розчарував 👌 Цей крем однозначний must have цього літа ♡

Дякую за увагу ❤️