Ірина 🦋

Омолоджуюча альгінатна маска з екстрактом женьшеню та спіруліни

Омолоджуюча альгінатна маска з екстрактом женьшеню та спіруліни

З масками цього французького 🇫🇷 професійного бренду я вже була знайома, залишала дописи на маску з колагеном та морськими мінералами La Grace Hydro Comfort Mask 💦 https://club.makeup.com.ua/post/34369/ та

маску з вітаміном С La Grace Eclat De La Peau Masque Eclatante 🍋 https://club.makeup.com.ua/post/33908/

Обʼєм : 25g в пакети, 200g та 600g в пластиковій банці 🫙

Особливості : має виражений омолоджуючий і підтягуючий ефекти і призначена для інтенсивного догляду за шкірою, що в'яне, що вимагає дбайливого догляду. Підходить для будь-якого типу шкірного покриву обличчя, шиї та зони декольте 👩🏻‍🦱

Маска є насичений корисними елементами дрібний порошок, який при розведенні пластифікується, рівномірно розподіляючись по поверхні, дає можливість кращого поглинання активних речовин маски. Альгінат, отриманий з ламінарії, забезпечує інтенсивне зволоження та харчування шкіри, стимулюючи обмінні процеси та відновлюючи його водно-ліпідний баланс 💦

Активні інгредієнти: Альгінат, Жень-Шень, Спіруліна, Вітамін С 🍋

Завдяки спіруліні, природному джерелу амінокислот, протеїнів та вітамінів А та Е, шкіра відновлює свою щільність та еластичність. Женьшень тонізує та омолоджує, сприяє регенерації шкіри та оновленню клітин.

Колір та аромат : Порошок білого кольору, при розведенні водою маска стає зеленою 💚 На відміну від минулої альгінатної маски, цей аромат менш приємний, пахне водоростями 🌱. Коли маска починає пластифікуватися він уже не відчувається.

Омолоджуюча альгінатна маска з екстрактом женьшеню та спіруліни

Я ділила пакетик на 2 рази 12g маски розводила 37ml води кімнатної температури (на повний пакет 25g потрібно 75ml) Цієї кількості мені вистачило на все обличчя без очей та шиї. Я замішувала силіконовим пензлем від Cosmo Shop

Замішуються маски цієї фірми дуже добре, без грудочок, консистенція однорідна, але робити потрібно все дуже швидко 🏃‍♀️, протягом декількох хвилин 🕰️, щоб встигнути маску нанести на обличчя 🤦🏻‍♀️ поки вона не почне застигати, тому що потім це зробити буде неможливо. Краще щоб ви лягли, і вам хтось допомагав нанести маску в горизонтальному положенні, це буде швидше і вона не буде стікати з обличчя. Ноносити треба щільним шаром.

Зазвичай під маску я наношу якусь сироватку 🧪

Лежу з нею 20 хвилин 🛏️, потім треба маску зняти одним шаром. Перший раз ця маска в мене одним шаром не знялася, шар був тонший ніж потрібно і вона рвалася, тому рекомендую використовувати весь пакет і наносити шаром потовще.

Другу частину маски вже нанесла щільнише і вона ж таки знялася одним пластом як треба 👌

На мою шкіру всі альгінатні маски діють однакового, після них вона зволожена, якщо є якісь запалення вони зменшуються, дрібні зморшки насичуються вологою 💧і на якийсь час розгладжуються.

Рекомендується застосовувати маску курсами - 10 процедур по 2-3 рази на тиждень.

Поки мені більш спадобалась маска La Grace Masque Acerola 🫐 https://club.makeup.com.ua/post/39082/ у неї приємніший аромат, вона пластичніша.

Які ваши улюблені альгінатні маски?? 😉