Ирина ❤️

Маска з колагеном та морськими мінералами

Маска з колагеном та морськими мінералами

Таку маску я бачила в одному із салонів у косметолога. Взяла її в парі з іншим пробником маски «Сяйво шкіри» з вітаміном С La Grace Eclat De La Peau Masque Eclatante 🍋 (цю до речі після пробника вже замовила у великому обсязі)

Суперзволожуюча маска професійного французького бренду La Grace поєднує в собі новітні технології та секретні винаходи у сфері молекулярного впливу природних мікроелементів на клітини людського організму. Бьюті-засіб миттєво наситить ваше обличчя живильними компонентами та живлющою вологою, розгладить мікрорельєф, захистить від негативного впливу навколишнього середовища та подарує молодий вигляд. Такий ефект досягається завдяки вмісту у формулі засобу натуральних екстрактів ірландського моху та зародків пшениці, а також морського колагену, який видобувається з бурих водоростей.

Моя шкіра не є проблемною, нормального типу, є невеликі вікові зміни у вигляді мімічних зморшок під очима. Прищів немає, є невеликий купероз на крилах носа.

Маска білого кольору, консистенції крему, має ненав'язливий приємний аромат, мені схож на вишневий компот 🍒

Нанесла тонким шаром на 15хв, за цей час маска ввібралася на але не до самого кінця , тому не бачу сенсу наносити її товстим шаром, шкіра не візьме більше ніж потрібно. На обличчі залишився легкий блекс, але без неприємної липкості, я протерла обличчя вологим диском ватяним, повністю не вмивалася. За відчуттям ніби нанесла якийсь живильний крем. Думаю вона більше сподобається власникам сухої та нормально шкіри, для жирної може не підійти. Я отримала від неї більше живлення ніж зволоження, шкіра стала трохи щільніше, дрібні зморшки трохи розгладилися (але у мене і після крему так само) Маска пори не забила, під час застосування не було неприємних відчуттів у вигляді пощипування, почервоніння або ще чогось. Пробника на 7мл, хватит раза на 4 думаю. Якщо ви любите кремові маски, що не вимагають змивання, то завжди можна почати з пробника

Маску я наносила ввечері перед сном, після неї вже нічого не наносила зі своєїх звичних засобів, мені на стільки сподобався стан моєї шкіри з ранку - зморшки розгладжені, шкіра насичена, маска за ніч повністю ввібралася, на змивалася плівкою, протестую ще кілька разів і можливо замовлю в обсязі

Мені більш сподобалась La Grace Eclat De La Peau Masque Eclatante про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/33908/

Ще моя кремова маска без змывання Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Mask 🍇https://club.makeup.com.ua/post/33229/

Маска з колагеном та морськими мінералами
Маска з колагеном та морськими мінералами