Євгенія 👩

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Всім привіт ✌️

В минулому році я якось пропустила подібний челендж, тож у цьому хочу долучитися😉

Тож, мої 5 кроків до яскравого літа👇

  1. Зволоження.

Влітку я використовую зволожуючі засоби з більшою активністю, бо шкіра сохне навіть сильніше, ніж узимку). Тому, мої полички поповнюються поживними батерами для вечірньої рутини та легшими лосьйонами - для денної). Також до мого догляду вривається термальна вода, яка не тільки зволожує, а й освіжає - паличка-виручалочка при +30. Сюди ж можна віднести інтенсивно зволожуючі маски для волося та шкіри рук. Ну й звичайно, що треба "зволожувати" організм зсередини, тому моя обов'язкова покупка щоліта - гарненка пляшечка для води, яка скрізь зі мною).

2. Матування.

Купую одразу кілька пачок матуючих серветок, бо без них не уявляю свого життя влітку. Минулого року замовила матуючий ролик, але він так і не доїхав до мене, планую повторити покупку цього року).

Про мої найулюбленіші матуючі серветки від Via Beauty розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/15936/ .

Сюди ж можу віднести звичайні вологі серветки та антисептики, бо мокрі руки - це не менш неприємно, ніж обличчя🥲

Також купую вкладиші від поту, бо штука дуже корисна та іноді необхідна.

3. Окуляри

Як тільки з'являється перший промінчик сонця, то я вже готую свої окуляри). Добренько їх натираю, чищу футляри та серветки для них). Влітку я ніколи не виходжу з дому без сонцезахисних окулярів. Тут важливо відзначити, що окуляри повинні не просто виглядати красиво, а дійсно мати захист від УФ-випромінювання, бо це захист не тільки очей, а й шкіри навколо очей).

4. Легкі текстури для обличчя

Мова йдеться як про догляд, так і про декоративну косметику). На літо я обираю текстури, які не будуть обтяжувати шкіру та не будуть провокувати активну роботу сальних залоз. У макіяжі з класичного тонального крему переходжу на BB, тa й загалом, намагаюсь мінімізувати кількість макіяжу).

5. Сяйво

Люблю, коли шкіра гарно сяє під літнім сонечком ). Через це, я завжди зустрічаю літо зі всілякими сяючими засобами для тіла. Тому, своїм улюбленим продуктом цього літа обрала - чарівний міст "Rose Wine" від Mareve, про який хочу розповісти більш детально

#summerwithmakeupclub

Цей засіб закохав мене в себе ще з минулого літа). Це мій 3 флакончик місту Rose Wine, але я так і не зробила про нього повний допис, тому зараз хочу дуже коротенько розповісті про його переваги:

  • Легка, комфортна, не жирна та не липка текстура – ​​ідеально для літа.
  • У текстурі багато шимеру, але на шкірі блиск виглядає дуже ніжно та делікатно.
  • Через таке ніжне сяйво шкіра візуально виглядає більш гладенькою та гарненькою).
  • Має неймовірний, багатогранний аромат, я в ньому виразно відчуваю ягідну ноту (суниця та слива) з квітковими нотками півонії. Аромат у міру солодкий, він квітково-ягідний. Запах доволі насичений та стійкий, проте не душить та навіть у спекту з ним комфортно.
  • Міст можна сміливо використовувати замість парфуму.
  • Він дає базове зволоження та пом'якшення шкіри.
  • Комфортний у використанні, доволі мініатюрний, тому його зручно брати з собою).

За цей флакончик місту хочу сказати велике дякую рудоволосій красуні нашого клубу - Чистикова Дарья , вона відзначила в моїх дописах, що він мені дуже подобається і подарувала його на мій День Народження, чому я дуже зраділа).

На цьому все, нехай літо буде дійсно яскравим і щасливим, дякую за увагу💕