Annet🦄

Celimax VS May Island

Celimax VS May Island

Ці пінки для вмивання стали для мене відкриттям весни. Я шукала щось на заміну популярному гелю для вмивання Low Ph від Cosrx , який ніби і хороший, однак його аромат мені вже трошки набрид. Тож я пустилася в пошуки ідеальної пінки. І я її знайшла!

Ще місяць тому мені у замовленні прийшла ніжна пінка для вмивання Celimax Relief Madecica pH Balancing Foam. Я довго відкладала її, поки добивала залишки гелю від Paula`s Choice (про нього розповім у порожніх пляшечках). І що я вам скажу - нічого грандіозного не сталося. Дизайн пакування мінімалістичний і з елементами лавандового, що не може мені не подобатися. Проте аромат цієї пінки... як би оце делікатніше вам описати... Ти ніби нюхаєш мандаринку, яка на твоїх очах перетворюється в шмат горілого пластику. Пінка густенька і шкіру не сушить ті 10 секунд поки я не намащуся тонером. Проте хотілося б насолодитися продуктом максимально. Не раджу до покупки саме через аромат.

А ось що пораджу так ось це маленьке диво пінка для вмивання May Island 7 Days Secret Centella Cica Cleansing Foam. Я її придбала випадково, бо в дорогу потрібна була якась міні-вмивачка і це була супер-покупка. Аромат шикарний - цитрусовий і свіжий. Сама пінка густа і пружна. Так само не пересушує шкіру після вмивання. Цілковите задоволення ❤️ і це за невеликі гроші - зараз цю мініатюрку можна взяти зі знижкою. То ж якщо ваша шкіра схильна до жирності, або жирна, то сміливо беріть.