Annet🦄

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Привітики! Ось і я вирішила заскочити в останній вагон конкурсу, який завершиться менші ніж за добу.

  1. найголовніший на мою думку крок - це звичайно сонцезахист і якщо на тіло я поки що не зважаю, тому що немає ні часу, ні можливості позасмагати, то з обличчям я не жартую. Тут завжди максимальний ступінь захисту і влітку, і взимку. Якось не хочеться за 10 рочків виглядати як підсушена картопелька із пігментними плямками.
  2. сонцезахист обличчя це прекрасно, але не менш важливо захистити і губи, які в мене теж сгорають на сонці і можуть обвітритися. Тому я знайшла ось цей захист Бар'єсан стік для губ SPF30 від Uriage про який розгорнуто написало у дописі про колекцію бальзамчиків на літо. https://club.makeup.com.ua/post/39667/
  3. якісне очищення, а в моємо випадку - доочищення. Ензимна пудра допомагає мені вимити із пор усе із чим не впоралася мʼяка пінка, кислотний пілінг або скатка. Такий собі sos-засіб яким я користуюся раз у тиждень.
  4. олійка Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil із золотими блискітками, яке зволожує і живить шкіру, сяє на сонечку, трошки тонує колір шкіри і неймовірно пахне (тут все дуже субʼєктивно, бо для когось це "бабусин аромат"). Про свою любов до таких продуктів Nuxe колись розповідала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/28337/
  5. ну а щоб блискітки лягали рівнесенько необьхідний етап гоління шкіри ніг - тут я віддаю перевагу бритві та лезам Gillette Venus Breeze, до них ніби як не потрібна пінка-гель для гоління. Мені подобається - ковзає по шкірі добре, вибриває чисто - що ще потрібно?))

Який з продуктів ви вважаєте своїм фаворитом?

#summerwithmakeupclub