saybeautyk

MELONI | Hair Rescue Balm-conditioner

Вже розповідала про безсульфатний шампунь з цієї ж лінійки, тепер час перейти і до огляду кондиціонеру.

Його формула містить натуральні речовини-емоленти, ніацинамід, два пребіотика і рослинні екстракти.

Виробник обіцяє купу позитивних ефектів від бальзаму - розгладження, зменшення пухнастості і закриття кутикули волосу.

Як працює кондиціонер - детально читай нижче ⬇️

Засіб є в двох обʼємах: travel-size 50 мл (дуже зручно як для подорожей, так і для знайомства, ціна взагалі демократична); 250 мл з дозатором для постійного домашнього користування. Дозатор тут зручний, він видає помірну кількість засобу, не заїдають і не плюється, не забивається.

Мені дуже подобається наявність міні-форматів засобів у бренду, тому що іноді не вгадаєш, чи підійде тобі засіб, а повнорозмір купувати одразу страшно.

Консистенція у бальзаму кремова, але не щільна, доволі повітряна, ніби «взбита» і не жирна.

Засіб легко розподіляється по довжині волосся (хоч виробник в заявляє, що можна наносити від коренів до кінчиків, але я все таки не ризикую, так як маю жирний тип шкіри голови).

Змивається також без проблем - доволі швидко, не залишаючи неприємної плівки на шкірі спини та грудей.

🍀Вода (Aqua): Основний розчинник

🍀Behentrimonium Methosulfate: Кондиціонуючий агент

🍀Cetearyl Alcohol: Жирний спирт, що використовується як емульгатор і пом’якшувач.

🍀Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoatе: легкі натуральні емоленти

🍀Гліцерин (Glycerin): компонент НЗФ, притягує вологу

🍀Betaine: Зволожуючий агент, допомагає зберігати вологу в шкірі.

🍀Масло з насіння мурумуру (Astrocaryum Murumuru Seed Butter):багате на жирні кислоти.

🍀Пантенол (Panthenol): Провітамін B5, що зволожує і заспокоює шкіру.

🍀Гідролізований молочний протеїн (Hydrolyzed Milk Protein): Підвищує зволоження та еластичність волосся.

🍀Гідролізований шовк (Hydrolyzed Silk): Зволожує і зміцнює волосся, надає йому блиск.

🍀Sorbitan Caprylate: Емульгатор

🍀Propanediol: Зволожуючий агент

🍀Бензойна кислота (Benzoic Acid): Консервант

🍀Інулін (Inulin), Alpha-Glucan Oligosaccharide: Пребіотики, що підтримують здорову мікрофлору

🍀Токоферилацетат (Tocopheryl Acetate): вітамін Е

🍀Ніацинамід (Niacinamide): Форма вітаміну B3

🍀Екстракт ламінарії (Laminaria Digitata Extract): Морські водорості, багаті на мінерали, зволоженні і живлення

🍀Гідроксид натрію (Sodium Hydroxide): Регулятор pH.

🍀Limonene, Linalool, Parfum: Ароматизатори.

Склад доволі легкий і натуральний, він не містить силіконів та олій (окрім мурумуру), тож не очікуйте від нього супер-насичення та розгладження волосся, як від силіконистих бальзамів, які своєю структурою заповнюють волосину.

Цей засіб насичує волосся бережно, безпечними і натуральними компонентами.

Після застосування засобу волосся приємне на дотик - воно не екстра-мʼяке, як пасма дитини, але не сухе і не сплутане.

Це той засіб, що буде гарно зволожувати волосся, при цьому не переобтяжувати його. Чудовий варіант на щодень, тому що він дуже легкий, при цьому зволожуючий. Можна чергувати з більш насиченими засобами для періодичного підживлення волосся (наприклад, я чергую зараз з маскою з цієї ж серії).

Загалом мені кондиціонер сподобався - люблю такі легкі текстури, особливо для спекотної погоди, бо зараз волосся якраз брудниться швидше.

Це гарний варіант саме натурального догляду, хто не любить силікони та інші важкі емоленти в складах для волосся. Я в цьому не привереда, можу користуватись різними формулами засобів, особливо люблю їх чергувати) головне, що я розумію різницю між цими формулами і кожна з них працює по-своєму - це треба враховувати.

Серія Hair Rescue від Meloni - це розкішний натуральний догляд, який підходить для всіх типів волосся. Гарнюще пакування, продовження свіжості шкіри голови і легкі приємні текстури - це все про дані засоби 💚

Тож рекомендую спробувати хоча б мініатюри для знайомства з брендом)