Anna_feerie

Чудове зволоження та відтінок тінту O'bays

Чудове зволоження та відтінок тінту O'bays

Це той продукт, який мене по-хорошому вразив своїми зволожуючими властивостями (бо спочатку я думала, що це саме декоративний засіб, тінт як ніяк)). Та виявилось, що це чудове піклування про ніжну шкіру губ♥️. Тисність "Дізнатись більше", щоб побачити більше фото та опис.

Чудове зволоження та відтінок тінту O'bays
Чудове зволоження та відтінок тінту O'bays

Для мене це як супер поживний бальзам для губ з приємним бонусом у вигляді ніжно рожевого відтінку😍. Він дуже комфортно лягає на губи, текстура така ніжна та супер зволожуюча (ідеальна також для підготовки до нанесення матових стійких текстур). Але і як самостійне покриття виглядає доволі компліментарно♥️.

У складі оливкова та рицинова олії, соєвий, карнаубський та бджолиний віск, а також вітамін Е (всі ці складові відповідають за відновлення наших вуст).

Аромат у тінту ягідно-солодкий, такий літній та веселий, як фруктові цукерочки🤩. Смаку немає (і неприємного присмаку також). Стійкість доволі пристойна для такого роду засобів - на мені тримається години 4, далі блиск зникає, а відтінок залишається, звісно, якщо не їсти)).

Мені дуже сподобався цей знаменитий продукт від O'bays, тепер ще хочу спробувати їхню популярну чорну олійку, адже бренду чудово вдаються засоби для губ💋.