Ya Yana

Влітку я — мінімаліст

Влітку я — мінімаліст

All-In-One Multi-Benefit Oil від бренду Biolage з яким я познайомилась вперше. Назва продукту говорить сама за себе. Розробники формули — професіонали, які прагнули спростити догляд для нас — простих смертних😅, і звести чудовий вигляд волосся до декількох кроків догляду. Чи вдалося, зараз розкажу)

Олійка дуже виручає мене під час поїздок і тоді, коли потрібно помити та висушити волосся за 20 хвилин до виходу або до «привітів» від коханого ДТЕКу🥰. Її зручно вкинути в сумку і попри нарікання на дозатор, що протікає, які я побачила у коментарях, мені напевно пощастило і нічого такого не сталося, але будьте обережними.

Одразу скажу, що увесь-увесь догляд після миття продукт не замінить, але одного разу я випадково забула у поїздку усе для волосся крім шампуню та цієї олійки, і волосся мало чудовий вигляд. В усякому випадку, сяяло воно гарно, легко розчісувалося і вкладалось без нарікань.

З чим олія не впорається, то це з живленням та відновленням, тут треба глибший підхід, але зволоження, блиск, м’якість та слухняність точно подарує. І що важливо для мене у літню пору — ніякого обтяження. Продукт максимально легкий та всотується за секунди.

Аромат чистоти, який відчувається перші декілька годин і дуже ненав’язливо. Ви дійсно майже не почуєте як він звучить протягом дня.

Що крутого у складі?

  • олія моринги — підтримує волосся зволоженим та гладеньким
  • олія аргани — знижує ризик ламкості
  • олія насіння макадамії — дарує блиск та поповнює баланс корисних мікроелементів.
  • силікони присутні, тому й кажу, що краще не робити продукт щоденним і не чекати від нього саме відновлення вже пошкодженого волосся, бо дія тут більш поверхнева, хоч олії і роблять свою справу.

Консистенція дуже рідка і розподілити продукт вдається максимально легко. Але обережно, щоб олійка не витікала з долонь під час нанесення, бо гладка підлога перетвориться на ожеледицю. Об’єм флакона та така консистенція перетворюють продукт в економний, ви точно зможете користуватися ним протягом 1-2 місяців, а може й більше, залежно від довжини.

Виробник пропонує три види використання і мені найбільше полюбився варіант «незмивний догляд». Просто наношу після миття та даю всотатися. Далі сушу або даю волоссю висохнути природним чином (рідко, але буває).

Також можна нанести перед миттям, як прешампунь, але я не люблю цю техніку в цілому і не бачу в ній для себе користі. Хоча, олія моринги, що у складі, має властивість покращувати стан шкіри голови та прискорювати ріст волосся.

Ще існує нічний догляд. Наносимо олію на сухе волосся, розчісуємо його та йдемо спатки. Зранку маємо сяюче та гладеньке волосся. На мені ефект помітно мінімально і я не дуже люблю подібні штуки через небажання псувати постіль чи спати в тюрбані.

Олія точно підійде тим, хто боїться обтяжити волосся та втратити об’єм. А ще тим, хто постійно поспішає) Для красунь з пористими пасмами продукт може просто не спрацювати, але варто тестити)