saybeautyk

JOKO BLEND | Сонцезахист для обличчя

Я вже розповідала про спф для тіла від Joko Blend -> https://club.makeup.com.ua/post/40795/, а сьогодні хочу повідати про спф для обличчя.

У мене зараз буквально схибленість на сонцезахисних засобах для обличчя (після того, як побачила свою пігментацію), тому я наношу їх регулярно і щодня, навіть якщо виходжу на вулицю на 10-15 хвилин або якщо виходжу о 17-18 годині вечора.

Взагалі насправді креми дуже схожі між собою (як і спф для тіла), але я хочу почати з санскріну з фактором захисту 50.

Це максимальний фактор захисту, що ви можете дати своїй шкірі (наносячи спф у відповідній правильній кількості).

Обидва креми представлені у зручних пластикових флаконах з дозатором, який ще додатково оснащений заглушкою. Сама заглушка дуже якісна і продумана, коли її вставляєш в отвір після використання засобу, то крем не вилазить за межі заглушки. Дуже функціонально 👌🏻

Фільтри:

🟧Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А.

🟧Tris-Biphenyl Triazine (nano) - широкосмуговий УФ-фільтр з чітким фільтруючим ефектом, у тому числі в довгохвильовому діапазоні UV-A(2).

🟧Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triazone) - найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр.

🟧Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB.

Також склад насичений як синтетичними емолентами, так і рослинними екстрактами, як наприклад екстракт хмелю (протизапальні та заспокійливі властивості),опунції (антиоксидант), пантенол (відновалення).

Тож, таким чином ми маємо санскрін на 4 сучасних фотостабільних хімічних фільтрах.

Текстура у нього кремова, повітряна, майже білого кольору з легким жовтуватим відтінком.

Крем при нанесенні дає легке сяйво, що дуже гарно виглядає і зовсім не нагадує жирний блиск.

Протягом дня крем не провокує додаткового себовиділення.

Так як в складі присутні додаткові зволожувачі та емоленти, олія ши, то він дуже добре зволожує і підійде навіть для сухої та зневодненої шкіри.

Не дивлячись на те, що санскрін дає сяючий фініш - його доволі легко нанести у потрібній кількості і рознести по обличчю, так як крем не залишає жодних білих слідів. Легко нашарувати.

Не пече очі, якщо наносити на повіки (що я роблю щодня), але якщо потрапити конкретно на слизову - то печіння буде (через спф-фільтри у складі).

Зайвий блиск я прибираю своєю улюбленою рисовою пудрою, і вона повністю матує обличчя, поглинаючи зайве сяяння і не даючи йому пробиватись протягом дня (скоріше за все це залежить саме від пудри, в мене натуральна, що складається виключно з рису).

Спф 30 має ідентичне пакування, тільки представлений у біло-жовтих кольорах.

Він теж іде на сучасних хімічних фільтрах, тільки в цьому кремчику їх 3, а не 4.

Колір крему трохи більш жовтий, ніж у попереднього.

Він так само легко наноситься і нашаровується, також лишає сяючий ефект, але не такий яскравий, як від спф 50.

Іноді протягом дня в носці я відчуваю стягнутість шкіри, тож він не такий поживний, як його помаранчевий брат.

Сяйво точно так само матую рисовою пудрою.

Фільтри:

🟨Ethylhexyl Methoxycinnamate - UVB фільтр

🟨Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А.

🟨Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB.

З приємного - у складі також наявні екстракт алое та центели, які відповідають за зволоження та відновлення шкіри, пантенол (регенерація), вітамін Е (антиоксидант).

За текстурою він майже 1:1 до крему з спф 50, але все ж таки трохи легший, і це відчувається навіть у носці.

Чудові, базові сонцезахисні засоби, з якими я навіть помітила освітлення пігментації на носі (чомусь при користуванні іншим спф засобом вони постійно ставали темнішими, а тут, після декількох тижнів користування, плями не темнішають, хоча мій основний догляд не змінювався ).

Креми зовсім не забивають пори моїй проблемній шкірі та не викликають жодних висипань, почервоніння чи роздратування.

Показую наглядно різницю між цими двома санскрінами. Вони дуже схожі між собою - обидва повітряно-кремові, наче збиті, в міру жирнуваті і гарно зволожують. Жирній шкірі ці санскріни підійдуть, тому що хоч вони і дають блиск, але він помірний і здоровий.

Дуже рада мати можливість пробувати новинки вже улюбленого бренду Joko Blend, зараз я ними користуюсь на постійній основі ❤️ але період тестування закінчився і я планую на літній період з великим задоволенням застосовувати спф 50, а спф 30 залишити на осінь, коли сонце стане менш агресивним.

Рекомендую спробувати цю чудову серію для захисту шкіри від сонечка 🥰