Annet🦄

Порожні баночки весни:

Порожні баночки весни:

Привіт, дівчатка! Ох і назбиралося в мене баночок-скляночок за весну. Треба швиденько це відправити до смітничка і звільнити місце під щось новеньке і гарненьке.

❤️ Першими у смітничок летять два шикарні у свій час блиски для губ від Wibo Lip Sensation Lip Gloss. Їх вам дуже рекомендую, проте не затягуйте з використання, адже термін придатності у них не великий і використовувати його роками, як я умію, не вийде. Перший блиск я купляла сама у Польщі, вдруге мені його привезла подружка. Але, на жаль, халепа - скисли вони одночасно. Того викидаємо, хоча продукту там ще багатенько.

💜 Далі зливається із фоном красива баночка крему лавандового кольору - це класний крем із ретинолом Підтягувальний крем для обличчя з колагеном і ретинолом Fraijour Retin-Collagen 3D Core Cream - думаю, що можна його повторити восени. Шкіра на ранок після нього пружна, щільна, наживлена - просто саме задоволення від використання! Дуже раджу.

❤️ Без міцелярки Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution важко уявити моє життя - дуже її люблю, але правда така, що мене вже чекає величезна банка Garnier, яку доведеться добивати.... Хоча у планах спробувати міцелярку від Simple (якщо я не плутаю назву і бренд:)

💚 Голуба і зелена пасти Marvis теж закінчилися одночасно. Голуба стоїть вдома, зелену я брала з собою в дорогу. Особисто мені більше подобається голуба версія - мʼята там здається мені мʼякшою. Чоловік різниці взагалі не помітив)))

Сольовий скраб для тіла UTerra Native Spa Scrab Диня гуан-гуа, на жаль, не знайшла на Makeup, проте вважаю цю сольово-пінну насолоду дуже достойним продуктом із неймовірним ароматом та за дуже приємною ціною!

🤎 Цей олівчик Водостійкий олівець для брів Eveline Cosmetics Micro Precise Brow Pencil скінчився настільки швидко, що я навіть і не встигла зрозуміти чи подобається він мені)) ось так буває. Гарно малює і швидко закінчується - резюме мікро-олівця. Якщо вам треба додати кілька штрихів - це одне, а коли (як мені) намалювати ще півброви, то надовго його не вистачить. Колір taupe - класний - не рижить, не сірить. Те що треба!

💛 Ось цю міні-піночку May Island 7 Days Secret Centella Cica Cleansing Foam я нахвалювала у попередньому дописі https://club.makeup.com.ua/post/40598/ - вона дуже класна для жирної, комбі та нормальної шкіри. Я обоʼязково візьму більший формат, коли позакінчую ще три інші умивачки)) тобто десь восени. Дуже класно, коли бренди роблять такі тревел-сайзи продуктів - обожнюю можливість скористатися чимось новеньким, взяти його в дорогу.

☀️ Моя любов - Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ - закінчилося одночасно дві баночки, одна дорожня, друга завжди вдома. Наразі купила дещо новеньке, скоро протестую і розкажу вам.

💔 Легкий зволожувальний флюїд для обличчя Paula's Choice Clear Ultra-Light Daily Hydrating Fluid SPF 30+ я взагалі не зрозуміла. Особливо коли побачила ціну за повномірний обʼєм. Наразі SPF 30 це якось, на мій погляд , не сучасно... вибілює, блищить, воняє....ще й за такі гроші. Однозначно - ні!

💔 Міні-скраб для очищення шкіри обличчя з харчовою содою Etude House Baking Powder Crunch Pore Scrub Sashet мені подарували, а сама я би не спромоглася на таку авантюру. Я обираю більш мʼякші способи очищення шкіри - кислотні пілінги, а цей хардкор я використовувала на тільки на ніс (там завжди не доочищую), шию і нижче...

🖤 Останнім буде продукт який теж не представлений на Makeup. Однак якщо ви шукаєте поживний густенький антивіковий тонер - то це він Ампульний тонік Once Everyday Hydro EGF. Після нього моїй шкірі не був навіть потрібний крем. Трошки липкості на початку, а далі все ок. Гарний стан шкіри без подразнень. Пори не забивав, незважаючи на свою густу консистенцію. Продукт хороший, але не для мене. Я люблю коли тонер як водичка і зверху закрити його кремом - сила звички.

Ось так багато всього цікавого - є і фаворити, і розчарування. Цей процес кругообігу косметики та догляду у жінок не зупинити і це прекрасно! Що вам з цих продуктів знайоме? З чим згодні? З чим - ні?