Сойка

Відтінкові бальзами NYX Fat Oil Slick Click

Відтінкові бальзами NYX Fat Oil Slick Click

Популярність різних олійок, блисків і бальзамів для губ не стихає, тож сьогодні про черговий вірусний продукт від NYX. Вперше спробувала подібний формат, ділюся враженнями.

Відтінкові бальзами NYX Fat Oil Slick Click

Об'єм: 2g

Зроблено в: Тайвань

Пакування: Компактне, зручно брати з собою. Дозує потрібну кількіть продукту. Точно повторює колір відтінку всередині, що дуже круто.

Текстура: По відчуттях на губах щось середнє між бальзамом і блиском. Не розтікається, наноситься тонким шаром. Дає непоганий блиск. Волосся в мене не липне.

Аромат: Як у блиску-олійки Fat Oil, на варення схоже)

Стійкість: Блиск повільно сходить, колір лишається до прийому їжі.

Подобається, що відтінки оригінальні і немає повторень з блисками-олійками з цієї серії.

Трояндовий розбавлений червоним деревом. Гарно підкреслює природний колір губ. Дуже сподобався.

Холодний коричневий з сіринкою, який має в собі багато блискіток помаранчевого і фіолетового кольорів. Блискітки доволі крупні, але я не відчуваю на губах. Обожнюю такі відтінки, холодній зовнішності дуже пасує.

Мені здається, NYX надихалися блиском Fenty у відтінку Chocolate.

Якщо говорити про формат, не знаю чи була необхідність випускати цей бальзам з клікаючим дозатором. Формула така, що він міг би спокійно викручуватися і вкручуватися назад. Це не той випадок, коли бальзам тане ледь торкаючить губ і вимазує все навкруги. Але такі клікаючі продукти зараз дуже популярні, тож багато брендів поспішають випустити свою версію.

Сам бальзам сподобався. 2 грами це ніби й мало, але, мені здається, він повільно розходується. Така собі база на кожен день.

Відгук на блиск-олійку з цієї серії https://club.makeup.com.ua/post/40741/

Дякую за увагу ❤️