Meloni | Hair Rescue Mask
Інтенсивна маска для відновлення та насичення волосся
Серія Hair Rescue при натуральному складі вже встигла вразити мене своїм чудовим ефектом на волоссі.
Сьогодні хочу поговорити про ще один засіб з цієї лінійки - маску для волосся. Це SOS-продукт, який призначений не для щоденного користування, а для періодичного. Маска позиціонується як відновлююча, для пошкодженого, тьмяного, слабкого і ламкого волосся. Який ефект від неї треба очікувати?
Розповідаю нижче ⬇️
Засіб знаходиться в баночці з гвинтовою кришкою, доволі зручною і міцною. Також наявна додаткова пластикова мембрана для захисту.
У мене повнорозмірна версія на 250 мл, в той же час виробник пропонує тревел-варіант об'ємом 50 мл і це чудово! На пробу, в подорож, у гості (щоб не використовувати чужі засоби) - дуже зручно.
Сама маска кремового кольору, в неї консистенція плотніша і дещо жирніша, ніж у бальзаму з цієї ж серії і це логічно, адже склад маска має більш насичений з олійками.
Аромату як такового я не відчуваю, він майже непомітний і дуже легкий.
Засіб можна використовувати як на довжину, так і на шкіру голови - я таке не практикую, адже маю дуже жирний тип, але для тих, у кого шкіра суха чи зневоднена, роздратована (після фарбування наприклад) - корисно, адже по складу маска насичена і справді в змозі допомогти з регенерацією.
Склад
Не буду повністю описувати, але по ключовим інгредієнтам пройдусь:
🤍Hydrolyzed Placental Extract: Екстракт, одержаний шляхом гідролізу плаценти,містить активні речовини, які живлять і зміцнюють волосся.
💚Laminaria Saccharina Extract і Fucus Vesiculosus Extract: Екстракти водоростей, які містять вітаміни, мінерали і амінокислоти для зміцнення волосся.
🤍Hydrolyzed Silk: Гідролізований шовк, що поліпшує структуру волосся і робить його більш м'яким і блискучим.
💚Hydrolyzed Wheat Protein: Гідролізований пшеничний білок, який зміцнює волосся і поліпшує його текстуру.
🤍Triticum Aestivum Germ Extract: Екстракт зародків пшениці, що може містити вітаміни та антиоксиданти для здоров'я волосся.
💚Equisetum Arvense Extract: Екстракт польового хвоща, який відомий своїми властивостями зміцнення волосся і стимулювання росту.
🤍Achillea Millefolium Extract і Urtica Dioica (Nettle) Extract: Екстракти ромашки і крапиви, які заспокоюють шкіру голови.
💚Pyridoxine HCL, Tocopheryl Acetate, і Niacinamide: Вітаміни В6, Е і В3, які підтримують здоров'я волосся і шкіри голови.
🤍Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil і Cocos Nucifera (Coconut) Oil: Олії жожоба і кокосу для зволоження і живлення волосся.
Справді дуже потужний і натуральний склад, без силіконів та з мінімумом синтетичних компонентів (якщо для вас це важливо).
Засіб легко розподіляється по волоссю, окутуючи кожну волосинку, і так само легко змивається, не лишаючи плівки на тілі.
Я пробувала тримати як 10, 15 хв за інструкцією, так і в якості експрес-маски на 3-5 хв. На моєму натуральному, прямому волоссі ефект однаковий - зволожене, наповнене волосся, структуроване і при цьому легке, не обтяжене. Волосинки лежать рівненько, одна до одної, блищать. Обожнюю, коли волосся легке і розсипчасте, але при цьому насичене - хіба це не ідеальний ефект?
Ефект на волоссі
Показую результат використання шампуню і маски, яку я тримала 10 хвилин
А тут вже була комбінація шампуню, бальзаму та маски з цієї серії.
Можу рекомендувати лінійку Hair Rescue для всіх типів волосся, адже вона варта уваги і працює на всі 110%. До того ж ціни на засоби дуже приємні, склад приємний, а сам бренд - український.
Залишаю посилання на огляди інших засобів цієї лінійки, якщо комусь знадобиться:
Шампунь - https://club.makeup.com.ua/post/40393/
Бальзам - https://club.makeup.com.ua/post/40689/
Коментарі (0)