saybeautyk

Meloni | Hair Rescue Mask

Meloni | Hair Rescue Mask
Meloni | Hair Rescue Mask

Серія Hair Rescue при натуральному складі вже встигла вразити мене своїм чудовим ефектом на волоссі.

Сьогодні хочу поговорити про ще один засіб з цієї лінійки - маску для волосся. Це SOS-продукт, який призначений не для щоденного користування, а для періодичного. Маска позиціонується як відновлююча, для пошкодженого, тьмяного, слабкого і ламкого волосся. Який ефект від неї треба очікувати?

Розповідаю нижче ⬇️

Засіб знаходиться в баночці з гвинтовою кришкою, доволі зручною і міцною. Також наявна додаткова пластикова мембрана для захисту.

У мене повнорозмірна версія на 250 мл, в той же час виробник пропонує тревел-варіант об'ємом 50 мл і це чудово! На пробу, в подорож, у гості (щоб не використовувати чужі засоби) - дуже зручно.

Сама маска кремового кольору, в неї консистенція плотніша і дещо жирніша, ніж у бальзаму з цієї ж серії і це логічно, адже склад маска має більш насичений з олійками.

Аромату як такового я не відчуваю, він майже непомітний і дуже легкий.

Засіб можна використовувати як на довжину, так і на шкіру голови - я таке не практикую, адже маю дуже жирний тип, але для тих, у кого шкіра суха чи зневоднена, роздратована (після фарбування наприклад) - корисно, адже по складу маска насичена і справді в змозі допомогти з регенерацією.

Не буду повністю описувати, але по ключовим інгредієнтам пройдусь:

🤍Hydrolyzed Placental Extract: Екстракт, одержаний шляхом гідролізу плаценти,містить активні речовини, які живлять і зміцнюють волосся.

💚Laminaria Saccharina Extract і Fucus Vesiculosus Extract: Екстракти водоростей, які містять вітаміни, мінерали і амінокислоти для зміцнення волосся.

🤍Hydrolyzed Silk: Гідролізований шовк, що поліпшує структуру волосся і робить його більш м'яким і блискучим.

💚Hydrolyzed Wheat Protein: Гідролізований пшеничний білок, який зміцнює волосся і поліпшує його текстуру.

🤍Triticum Aestivum Germ Extract: Екстракт зародків пшениці, що може містити вітаміни та антиоксиданти для здоров'я волосся.

💚Equisetum Arvense Extract: Екстракт польового хвоща, який відомий своїми властивостями зміцнення волосся і стимулювання росту.

🤍Achillea Millefolium Extract і Urtica Dioica (Nettle) Extract: Екстракти ромашки і крапиви, які заспокоюють шкіру голови.

💚Pyridoxine HCL, Tocopheryl Acetate, і Niacinamide: Вітаміни В6, Е і В3, які підтримують здоров'я волосся і шкіри голови.

🤍Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil і Cocos Nucifera (Coconut) Oil: Олії жожоба і кокосу для зволоження і живлення волосся.

Справді дуже потужний і натуральний склад, без силіконів та з мінімумом синтетичних компонентів (якщо для вас це важливо).

Засіб легко розподіляється по волоссю, окутуючи кожну волосинку, і так само легко змивається, не лишаючи плівки на тілі.

Я пробувала тримати як 10, 15 хв за інструкцією, так і в якості експрес-маски на 3-5 хв. На моєму натуральному, прямому волоссі ефект однаковий - зволожене, наповнене волосся, структуроване і при цьому легке, не обтяжене. Волосинки лежать рівненько, одна до одної, блищать. Обожнюю, коли волосся легке і розсипчасте, але при цьому насичене - хіба це не ідеальний ефект?

Показую результат використання шампуню і маски, яку я тримала 10 хвилин

А тут вже була комбінація шампуню, бальзаму та маски з цієї серії.

Можу рекомендувати лінійку Hair Rescue для всіх типів волосся, адже вона варта уваги і працює на всі 110%. До того ж ціни на засоби дуже приємні, склад приємний, а сам бренд - український.

Залишаю посилання на огляди інших засобів цієї лінійки, якщо комусь знадобиться:

Шампунь - https://club.makeup.com.ua/post/40393/

Бальзам - https://club.makeup.com.ua/post/40689/