Anna_feerie

Сироватка з трюфелем, що замінить вам фіксуючий спрей

Сироватка з трюфелем, що замінить вам фіксуючий спрей
Сироватка з трюфелем, що замінить вам фіксуючий спрей
Сироватка з трюфелем, що замінить вам фіксуючий спрей

Нарешті я добралася до знаменитої сироватки D'Alba! Це хіт не тільки корейського ринку, а й європейського, бо такий формат зручний, комфортний, а головне ефективний. Проте я використовую цей засіб не за призначенням і саме такий спосіб мені найбільше подобається)). Тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук♥️.

Сироватка з трюфелем, що замінить вам фіксуючий спрей

Насправді ця сироватка - справжня знахідка в плані складу, адже виробник постарався і додав купу смаколиків для зволоження, живлення та підтримки молодості нашої шкіри😍.

Дивіться самі:

💚 олії авокадо, соняшника та соєвих бобів - для живлення та захисту епідермісу;

💚 ніацинамід - звужує пори, освітлює шкіру, підвищує пружність, зміцнює гідроліпідний бар'єр, заспокоює почервоніння та запалення (моє улюблене));

💚 лізати біфідобактерій - допомагають покращувати захисну функцію шкіри та налагоджувати мікробіом;

💚 гіалуронова кислота, гідроксіетилсечовина та гліцерин - відповідають за додаткове зволоження;

💚 Пальмітоілпролін натрію - є замінною амінокислотою. Це амінокислотний протизапальний засіб, що допомагає заспокоїти подразнену шкіру та стимулює загоєння почервонінь та уражених розацеа ділянок, також сприяє регенерації тканин (лайк!);

💚 аргінін - покращує тон шкіри, робить його більш однорідним, підвишує функції регенерації епідермісу;

💚 екстракт білого трюфеля - ці делікатесні гриби насправді багаті на амінокислоти та вітаміни групи В, завдяки чому сприяють підвищенню пружності та еластичності шкіри.

І це ще я не всі інгредієнти розібрала, адже також маємо багато екстрактів та вітаміни)). По кількості заспокійливих активів не важко здогадатись, чому я обрала цей засіб - все, що прибирає почервоніння, то мені обов'язково треба🤣.

В мене баночка на 50 мл, також є варіант в 100 мл. По консистенції це олійний серум-міст, він складається з двої фракцій і перед застосуванням обов'язково треба гарненько струсити для рівномірного змішування).

Розпилення надзвичайно тоненьке, дозатор перетворює рідину ніби на пару, завдяки чому нанесення виходить максимально рівномірним і легким (приміточка: під час нанесення я затримую дихання, щоб продукт потрапляв саме на шкіру, а не в дихальні шляхи)).

Якщо наносити сироватку після вмивання, то вона легко може замінити тонер, есенцію/сироватку - такий собі засіб 3 в 1. Одразу після розпилення шкіра виглядає сяючою (проте не жирною). Далі продукт швиденько вбирається і можна переходити до нанесення крему та макіяжу.

Але я найчастіше використовую D'Alba White Truffle Mist Serum саме в макіяжі - в якості фіксуючого спрею. Якщо у вас бувають трабли з тональними, які погано лягають, залипають або підкреслюють сухість, то ця сироватка точно має вам сподобатись!)

Адже вона не пошкоджує макіяж, при цьому навіть з матового покриття робить більш легке та сяюче🥰.

Маю зауважити, що олійні текстури можуть трохи розчиняти санскрін і послаблювати його дію, тому такий спосіб точно не підійде, якщо ви проводите на сонці багато часу. А от для міського середовища, коли ми проводимо більшу частину світлового дня у приміщенні - якраз ідеально🤩.

Я з містом D`Alba подружилась і тепер не уявляю, як раніше без нього жила, вважаю продукт робочим як у якості сироватки, так і для змішування шарів макіяжу, тому що це набагато краще і плані складу, і по ефекту в порівнянні зі спеціалізованими фіксуючими спреями).