Чистикова Дар'я

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою від Joko Blend

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою від Joko Blend

Продовжую своє знайомство з масочками Joko Blend. На цей раз вирішила зробити альгінатну з гіалуроновою кислотою.

Для кого вона?

Маска найбільш ефективна для догляду за сухою шкірою:

— робить шкіру рівною і гладкою

— інтенсивно зволожує

— перешкоджає надмірній втраті вологи

— підвищує тонус

— активізує регенерацію

Основні характеристики

Білий щільний пакет з 20 грамами засобу. Є зручні насічки по краях, щоб не бігати за ножицями. Маска виглядає як порошок синього кольору, без вираженої віддушки.

Корисності у складі:

💙 альгінат та кальцій сульфат забезпечують очищення та зволоження

💙 гіалуронова кислота відповідає за збереження вологості

💙 антиоксиданти у вигляді вітамінів E та A — допомогають в боротьбі зі шкідливими впливами вільних радикалів

💙 екстракт ромашки та біденсу мають заспокійливі властивості

Як використовувати?

Все чітко і зрозуміло:

1. Возвести вміст пакету 50-60 грамів води.

2. Ретельно перемішати на нанести на очищене обличчя

3. Насолоджуватися 20-25 хвилин 💆‍♀️

4. Зняти одним шаром від підборіддя до чола

Доречі щодо температури, виробник зазначає розводити ледь теплої 20-23°С. Наскільки я знаю чим тепліше вода тим швидше застигає маска. Чесно, температуру (на відміну від кількості води) я не вимірюю, беру просто кімнатної температури.

Враження від використання

Масочка легко замішується, але раджу робити це швидко та інтенсивно.

Під час використання вона приємно тисне на обличчя та трохи холодить. Окреме задоволення я отримую від такого гарного, небесного кольору масочки. Жодних неприємних відчуттів чи стягнення шкіри немає.

Важливо не перетримувати зазначений час, інакше можна отримати зворотній ефект. Також нагадую, щоб зручніше зняти маску по краям змочіть її вологими пальчиками.

За що я люблю масочки виробника, вони завжди знімаються одним шаром 10/10 👍

Після зняття маски я бачу, що шкіра стала гладкою та зволоженою. Виглядає буквально свіжою та відпочившою. Також зона навколо очей освітлилася та стала більш пружнішою і сяючою.

Чудова маска для екстра зволоження, щиро рекомендую спробувати. Хоча я не знаю, чи зaлишились ще дівчата, котрі ще не закохані у масочки Joko Blend? ❤️